teraz czas na selegiline,zobaczymy,z alko nie będe łączyc
Fuzja - D5
Lubie takie wątki,dzięki nim wskakują mi do głowy nowe pomysły kombinacje (dzis dzięki temu watkowi pomyslalam o moklobemidzie o ktorym nigdy wczesniej nie słyszalam na wypadek gdyby selegilina jednak zawiodła) pewnie zycia nam nie starczy by sprobowac tych wszystkich ziół lekow i kombinacji .Ciężko znalezc własciwą dla siebie..W zasadzie na luzie można by wymienić ponad setkę spokojnie
Fuzja - D5
arachne pisze:Czytam i czytam wątek, a cały czas nie mogę znaleźć jakiś konkretnych informacji. Chcę wiedzieć, które z wymienianych przez was specyfików są dostępne bez recepty, a które z, z czym najlepiej mieszać i w jakich ilościach, no i ile trzyma. Potrzebuję mega skupienia, energii do działania, przytomności umysłu. Wypisałam sobie nazwy, które się tu pojawiały, ale nic mi one nie mówią... Oczekuję, by coś mi pomogło kilkadziesiąt minut po wzięciu, na tyle bym mogła opanować duży materiał i pamiętać go do usranej śmierci. Przydałby się chyba jakiś FAQ uwzględniający to wszystko.... Ktoś mi streści wszystko, co wie?
Haha tak iść na łatwiznę to każdy by chciał:) Na tym właśnie to polega,są setki takich leków ziół ktore pomagają w nauce i koncentracji ale na kazdego działa co innego bo wszystko zalezy od tego jakie masz deficyty
gdyby był jeden sprawdzony srodek byłoby za łatwo:)
jest duzo takich rzeczy ktore dzialaja dopiero po miesiacach brania ale sa i takie ktore dzialaja kilkadziesiat minut po wzieciu.Z tym ze te drugie mają zawsze wiecej efektów ubocznych niż te pierwsze.
/Pogłoski o moim permie są stanowczo przesadzone/
karokaro22 pisze:Ja juz sprobowalam modafinil roznych marek,powiem tyle -nie dla mnie
teraz czas na selegiline,zobaczymy,z alko nie będe łączyc
no i jak oceniasz selegiline ?? ja na niej czulem wylacznie niezbyt przyjemne adrenalinowe pobudzenie z lękami
czy po galantaminie poprawa pamięci zauważalna czy szkoda kasy?
ja bardzo chce galantamine sprobowac ale teraz spłukana jestem wiec kupię ją dzieś dopiero za 2 miechy
Jak dzialalo na Ciebie ALC a jak Winpocetyna? Opowiedz tez o Gotu kola
Ja w tej chiwli biorę :
selegilina-20 mg dziennie
Piracetam 2,6g dziennie plus lecytyna
plus Modafinil 50 mg co drugi dzien
Selegilina niestety (jak wszyscy przewidywali) powoli przestaje działać na mnie
Wyraźnie rozjaśnia umysł, zwiększa klarowność myśli. Nie spiduje. Nie wyrywasz się po tym do nauki.
Smak jest bardzo intensywny i nieprzyjemny. Serce waliło mi po tym jak młot dlatego zaprzestałem testów. Dziwi mnie to skoro przepisuje się to osobom w podeszłym wieku.
Ktoś miał styczność?
karokaro22 pisze: Nutka dlaczego Huperzyna lepsza?
czy po galantaminie poprawa pamięci zauważalna czy szkoda kasy?
karokaro22 pisze: Jak dzialalo na Ciebie ALC a jak Winpocetyna? Opowiedz tez o Gotu kola.
Gotu kola tez znosi zmeczenie, jeszcze inaczej ale nie w takich dawkach jak sprzedaja, tylko od 2g.. chociaz to pewnie zalezy od organizmu.
Winpocetynie bralam razem z cholina.. wiekszy refleks i pamiec krotkotrwala.. zalezy tez co sie robi. Ja zauwazylam, ze np. latwiej mi sie gra na pianinie szybkie utwory i jak sie ucze to wiecej zapamietuje za 1 razem..
karokaro22 pisze: Ja w tej chiwli biorę :
selegilina-20 mg dziennie
Piracetam 2,6g dziennie plus lecytyna
plus modafinil 50 mg co drugi dzien
karokaro22 pisze: Selegilina niestety (jak wszyscy przewidywali) powoli przestaje działać na mnie
Fuzja - D5
qiuru18 pisze:A ja zauważyłem że jak ktoś regularnie uprawia sport ,to polepsza się motywacja ,pamięć ,koncentracja,i wszystko inne
ale ja juz mam prawie 24 lata,za soba setki tysiecy uzywek i prawie zero sportu w zyciu
myslisz ze tak latwo jest zacząć uprawiać sport w tym wieku?
Ja biegam 2 razy w tygodniu po pol godz ostatnio ale to nie jest latwe...bo takim biegu bardzo wolnym zreszta zdycham
te skutki ktore ty wymieniles to dopiero po paru latach REGULARNEGO uprawiania sportu
i najlepiej jak ktos zaczął w mlodym wieku a nie taki staruch jak ja
Też mam ten problem, najfajniej byłoby znaleźć sport, który jest dobrą zabawą, a ja jeszcze takowego nie znalazłam. Gry zespołowe tylko mnie wkurwiają, bo nie jestem w nich dobra.
Jeśli chodzi o naukę, to ja piję plusza active i myślę, że to mi nieco pomaga. Przed wykładami z biochemii o 8 rano zaczęłam pić i już nie jest mi ciężko się skupić na wykładzie, już nie zasypiam. Poza tym ja to potrzebuję jakiegoś impulsu do zmiany stanu z leżenia i nic nie robienia do nauki i wypicie plusza to dobry początek. Ale serio, po szklaneczce plusza mniej chce mi się spać, łatwiej jest mi się uczyć.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news/klefedronfabrik5.jpg)
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mozg-jointy-1000.png)
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mjleaves.jpg)
Polska zmaga się z "treatment gap". Psycholog: etykieta ćpuna blokuje dostęp do pomocy
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/76-25649_g.jpg)
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu
Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kluczborkprasowy.jpg)
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki
Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/naslasku.jpg)
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy
Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.