Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
Opisaliście tu działanie zioła, którego zwykle palę... Zawsze się dziwię czy to ja dostaje takie mocne, czy mam taki słaby łeb.
- opóźnione wejście (ok 10 minut lekkiego upalenia, a potem potwornie mocne pierdolnięcie)
- ciężka psychodela, częste zawieszki, halucynacje, problemy z pamięcią krótkotrwała, myślotok
- interesujące doznania natury fizycznej: mrowienie w nogach, ciepło, wrażenie "pływania" w przestrzeni
- lekkie problemy z ogarnianiem zachowania: pamiętam np. że szedłem ulicą, a potem nagle zdałem sobie sprawę że stoję na środku chodnika i śmieję sie jak durny.
Wejście mam w miare od razu, zwykle bardzo mocne klatkowanie.
Psychodela? Oj tak... czasem po prostu znikam, czasem nie wiem gdzie jestem i tylko idę w stronę świateł, czasem potrafię sobię przybliżać obraz. Zwykle po upaleniu mogę generować sobie różne wrażenia, np. lód na policzkach, albo orgazm w serdecznym palcu prawej ręki. Fajnie, nie? =]
Zachowania nigdy nie ogarniam. Raz udało mi się zamówić obiad w barze, byłem z siebie cholernie dumny ;]

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 273 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: don skuninhos »
raczej kwestia organizmu, dostawanie takiego stafu niemal zawsze ( tudziez zwykle ) za mozliwe nie jest ;) no chyba ze od kiedy jarasz to dostajesz te sama odmiane, ale chyba juz troche czasu jarasz, wiec tez niezbyt mozliwe ... nie zebym stawial tezy, to tylko przypuszczenia poparte argumentami
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Wczoraj się tak ujebałem że nie mogłem mówić i nie wiedziałem gdzie jestem (byłem w lesie). Wnioskując, lepiej spalić mniej niż mieć "czeski film" w głowie.
Załapałem strasznie dziwną wkrętkę, jak chodziłem wydawało mi się że cały czas jadę windą i miałem problem z trzymaniem równowagi na prostej nawierzchni. Śmiesznie wyglądało jak stojąc w miejscu musiałem łapać równowagę... Oprócz tego jak wracałem do domu, spotkałem dzielnicowego i w tym momencie zapomniałem co powinienem powiedzieć ? "dzien dobry", "dobry wieczor", czy dobranoc? a może spierdolić :-D ?
Ostatnio zmieniony 18 października 2007 przez newbe, łącznie zmieniany 1 raz.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
[quote="newbe"]
Oprócz tego jak wracałem do domu, spotkałem dzielnicowego i w tym momencie zapomniałem co powinienem powiedzieć ? "dzien dobry", "dobry wieczor", czy dobranoc? a może spierdolić ]

Haha tak samo miałem :D otwieram drzwi a tu sąsiad... po chwili zastanowienia powitałem go słowami "do widzenia". Przypałowo ;p

§h¶ôňgĽéĐ.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Pytanie padło co prawda w innym wątku, ale tutaj lepiej pasuje.

Wierzycie w cos takiego jak "potrojnie namaczany" towar?
  • 1071 / 10 / 0
Pan Jah pisze:
Pytanie padło co prawda w innym wątku, ale tutaj lepiej pasuje.
Wierzycie w cos takiego jak "potrojnie namaczany" towar?
tak, w eterze, benzynie i koksie :D
  • 128 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Afghani »
W domestosie, benzynie a następnie w moczu :D
Demokracja nie może się sprawdzić. Wszędzie są matematycy, wieśniacy i zwierzęta – tak więc demokracja, teoria oparta na założeniu, że matematycy i wieśniacy są równi, nigdy się nie sprawdza. Mądrości nie można sumować – jej maksimum mierzy się mądrością najbystrzejszego członka danej grupy.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
nie slyszeliscie nigdy o namaczaniu w sztucznie otrzymanym thc?
  • 128 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Afghani »
Zdajesz sobie sprawę z kosztów otzrymania syntetycznego THC? Z rozmiarów samej linii technologicznej? Ewentualnie mógłbym uwierzyć w doprawianie olejkiem otrzymanym z liści i łodyg.
Demokracja nie może się sprawdzić. Wszędzie są matematycy, wieśniacy i zwierzęta – tak więc demokracja, teoria oparta na założeniu, że matematycy i wieśniacy są równi, nigdy się nie sprawdza. Mądrości nie można sumować – jej maksimum mierzy się mądrością najbystrzejszego członka danej grupy.
  • 1071 / 10 / 0
@Afghani, to była ironia ;]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.