Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 456 / 22 / 0
Hej pytanie czysto teoretyczne : tramadol sam w sobie może wywołać padaczkę a jak z braniem go osób mających kilka razy w życiu objawy padaczki o ile łączyły by go z klonami? Może komuś się zdarzyło?
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
  • 486 / 27 / 0
Moja koleżanka z padaczką brała i nic jej nie było, mała dawka z tego co mówiła (pewnie ok 150/200).
Ogólnie trochę ryzykowne, proszenie się o kłopoty
ciris@tutanota.com
  • 456 / 22 / 0
Taa domyślam się, że lekko ryzykowne tylko no w sytuacji o którą pytam to dosłownie kilka napadów padaczkowych na przestrzeni kilku lat wyłącznie w nocy wiec nie az taki ciezki przypadek. Dzięki za odpowiedź ; )
  • 94 / 3 / 0
lubię kodeine, ale jakoś nie chcę tego dłużej ciągnąć, teraz zamówiłem u44770 i mam zamiar to palić, ale znowu czuję, że to nie to. Na początku tylko czytałem to forum, całe wątki, po 100 stron itp. I brakuje mi czegoś, mam takie wyobrażenia jak ktoś mi pomaga z pierwszym strzałem (nie wiem czemu akurat brązowej), ale brązowej H. Na samą myśl o łyżce, kwasku i podgrzewaniu czuje się jak kiedyś na myśl nagich kobiet, seksu itp. Po prostu stoję na rozdrożu dróg i bije się z własnymi myślami
  • 109 / 2 / 0
@up.
Ja tam nic nie wiem, ale jak przeczytałam że chcesz porzucić kodę dla czegoś, co wywala tolerancję na inną galaktykę, to zrobiło mi się smutno. Po około miesięcznej przygodzie z U. nie czułam w ogóle działania opio, z fentem włącznie, jak dziś po dłuższym spacerze po aptekach koda coś posmerała, mało się z radości nie popłakałam. heroina też może mocno rozczarować, zwłaszcza jeśli oczekuje się po niej jakiegoś wielkiego opioorgazmu.
Piszę, piszę, a i tak Cię rozumiem. Ciężko sobie wybić helupę z głowy zanim się spróbuje, później się chce, ale się nie da. I klops.
  • 1 / / 0
Chcesz ale nie chcesz, nic nowego ;)
  • 571 / 29 / 0
Opioidy dla islamskich misjonarzy :)

https://wolnemedia.net/skonfiskowano-37 ... -dla-isil/
Ostatnio zmieniony 12 maja 2017 przez thepass, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 22 / 0
Zastanawiam się czy jest sens dawać drugą szansę Tramalowi skoro za pierwszym razem nie podziałał. Mogłam go zabić klonami z racji zbyt dużych obaw o dostanie padaczki : ) Może ktoś miał tak, że za pierwszym razem nie pykło a potem już tak ? Nie wiem czy wina klonów czy wina leży gdzieś indziej dziwnie sie na nim czułam ogólnie . Serotonina jest jakby ktoś tam próbował zarzucić jakieś wypranie mocne, wiadomo zapasy nadszarpnięte mocno ale co ma klepać to klepie : )
  • 486 / 27 / 0
Oxycodon iv trzyma tyle samo co majka iv?
ciris@tutanota.com
  • 143 / 7 / 0
wycięto cytat - polymerase

Majka trzyma dłużej jakieś 1,5-2 godziny
ODPOWIEDZ
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

KAS: Przemyt ketaminy w świecach zapachowych

Podczas kontroli w jednej z firm kurierskich, funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej (SCS) z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego (MUCS) w Warszawie zwrócili uwagę na przesyłkę zaadresowaną do odbiorcy w Filadelfii (USA). Zgodnie z deklaracją nadawcy, miały się w niej znajdować świece zapachowe o wartości ok. 111 euro.

DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.