Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 196 / 7 / 0
emka na pewno nie zadziała z taką samą mocą. A ile słabiej? zależy od tego, ile wczoraj bawiłeś się z 4cmc
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 501 / 7 / 0
Czy podczas zażywania piracetamu można przyjąć MDMA? czy np przed planowanym rollowaniem nie brać piracetamu (np. 2 - 3 dni)?
Czy po zażyciu MDMA macie zwiększoną chęć na palenie papierosów?
  • 231 / 11 / 9
1. Tak.
2. Dużo ludzi tak ma.
Odpowiedź na pierwsze pytanie byłą parę stron temu, następnym razem poszukaj.
  • 196 / 7 / 0
wrzuciłem w x2 250mg 4cmc
Teraz jakbym wrzucił połowę molly (nigdy nie brałem więcej), to zadziała tolerancja krzyżowa?
Uwaga! Użytkownik Norweski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 954 / 52 / 0
Tak, nie napisałeś kiedy to 4cmc, ale domyślam się, że dość niedawno, więc ja bym na twoim miejscu bym jeszcze poczekał, bo 4cmc mocno płuka z serotoniny, więc piguła nie da ci pełni efektów. Najlepiej miesiąc przerwy, a przynajmniej tydzień (absolutne minimum)/dwa. Zwłaszcza jeżeli nie chcesz prędko podnosić dawki.
  • 694 / 70 / 0
wolfster pisze:
Czy po zażyciu MDMA macie zwiększoną chęć na palenie papierosów?
Tak, ja tak mam mimo tego, ze na codzien nie pale. Ale po molly dym papierosowy zaczyna "pachniec" i dobrze smakowac ;)
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 1 / / 0
@Up

Różnicy w smaku nie czuję, ale to uczucie papierosa trzymanego między wargami to jest miazga
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2024 przez deadmau5, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto zbędny cytat
  • 2876 / 267 / 0
i jeszcze to uczucie ze sie można nigdy napalić ;) i możesz jarac po pare z rzędu i dalej sie chce

ogólnie szlugi po używkach wjeżdżają pięknie
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 39 / 4 / 0
Czy ktoś z was mierzył na sobie dokładnie ile orientacyjnie skacze mu tętno po ecstazy lub czymkolwiek sprzedawanym jako MDMA, ale nim nie będące? Nie chodzi mi o jakieś dokładne wyliczenia, oczywiście, bo chyba nikt nie siedzi z ciśnieniomierzem na imprezach :-D Znalazłam tylko badania na szczurach: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articl ... gure/fig1/ (skoczyło im tętno do max 1 1/7 normalnej wartości, tak na oko z wykresu) a ciekawi mnie czy byłoby to bezpieczne u mnie zważywszy na fakt, że mam tętno sięgające czasem do 57 uderzeń na minutę.
  • 853 / 57 / 0
A to niby 57 dużo?MDMA nie siada na zdrową pikawę więc bez obaw.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków

Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.