Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
a) - pracować
b) - poświęcić na to cały dzień i wypocząć w następny
c) - mieć warunki na to, aby nikt nie zawracał w tym czasie gitary
Nawet jak płynąłem na bezrobociu przepierdalając oszczędności gdy zabawa była jeszcze tańsza to pozwalałem sobie na takie jazdy, gdy chatę miałem wolną na dzień i noc.
Czasem zrobię to też w inny sposób, np. zmiażdzę się totalnie difenidyną. Arylki się do takich akcji nie nadają, jest odcinka. Pochodne difenidyny mają potencjał do podobnych akcji.
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.