Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Hej,
Na forum bywam już od lat ale dopiero teraz zebrałem się, aby założyć konto

Bardzo mało wpisów widzę o dawkach 1000mg+
i się zastanawiam czy autentycznie jest tego mało, czy to juz kwestia tego ze jestem stary dziad i nie umiem znaleźć tego

Sam mam jakieś tam doświadczenie z takimi i chciałem sobie poczytać i porównać doświadczenia swoje z tymi innych.
  • 50 / 17 / 0
Dzieci tutaj zmiata z planszy 600 mg, na dokładkę dorobiono jeszcze mnóstwo odstraszających mitów z dużymi dawkami. Do tego doszły względy ekonomiczne i jednorazowe porobienie się dziś taką dawką na kilo z plusem to minimum 50 zł, jeśli ktoś ma szczęście, bo dla większości realnie to 60-70 zł. Tu dochodzą jeszcze inne czynniki. DXM nie ma potencjału na takie uzależnienia, więc zwykle aby się szarpnąć na takiego tripa to trzeba:

a) - pracować
b) - poświęcić na to cały dzień i wypocząć w następny
c) - mieć warunki na to, aby nikt nie zawracał w tym czasie gitary

Nawet jak płynąłem na bezrobociu przepierdalając oszczędności gdy zabawa była jeszcze tańsza to pozwalałem sobie na takie jazdy, gdy chatę miałem wolną na dzień i noc.
"Zawsze myślałem, że moje życie jest tragedią, ale teraz wiem, że to komedia"
  • 3250 / 356 / 2
No dokładnie. Kiedyś trip ponad gram kosztował 15 zł. I można było zeżreć w ten sposób 1350mg na raz. Ja raz-dwa do roku robię takie mistyczne wypady ponad gram, często łapiąc przy tym sigmę (zapewne przez inne sigmaergiki jak fluoksetyna i opipramol, które pobocznie biorę). No ale nie jest to już powszechne. To stara szkoła i nieczęsto jest czas i warunki na takie rzeczy, do tego to srogi wydatek (w porównaniu do tego co było kiedyś). Ale ja lubię i od wielkiego dzwonu praktykuję.

Czasem zrobię to też w inny sposób, np. zmiażdzę się totalnie difenidyną. Arylki się do takich akcji nie nadają, jest odcinka. Pochodne difenidyny mają potencjał do podobnych akcji.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2534 / 597 / 0
Kiedyś jak jeszcze nie byłem tak przejedzony dexem 600 wystarczało mi,żeby wpaść w totalną dziurę,wiec nie bylo sensu jesc ani miligrama wiecej bo i tak nie było tam NIC.Raz zdarzyło mi się wtedy latać w astralu po 300 mg.Wiele osób ma z dexem podobnie i zwyczajnie nie potrzebuje więcej.Aktualnie 600 potrzebuje na fajnego tripa,od 450 z dodatkami tez możemy zacząć rozmawiać.Do tego jak wyżej dochodzi kwestia pieniędzy i może bym sobie zjadł takie 900+ ale to duży wydatek.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1741 / 569 / 0
Ale i tak nie ma nic lepszego niż DXM + grzyby. Kurwa. To jest po prostu bajka.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 50 / 8 / 0
Wszyscy tutaj mówia o Tussi i Aco jako wyborze specyfiku, a ja jak żarłem to parę razy wziąłem Dexacaps, nic szkodliwego tam nie ma bo sam dex i jakieś ziółka, nie wiem jak cena teraz ale mi zawsze smakowało.
smile junkie
  • 2534 / 597 / 0
Bo dexa tam jest 200mg tylko.Zalezy jaka cena,jak jakas w miarę to może i bym kiedyś wziął.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1741 / 569 / 0
Po czasie jak już zjadłem kilkanaście-kilkadziesiąt opakowań wiem już, że Acodin to jedyny słuszny wybór, przynajmniej dla mnie. DexaCaps najgorsza opcja i chce się rzygać, Tussidex najtańszy ale to samo, a Acodin na pusty żołądek, to i bez Aviomarinu można bez bełta. A po wszystkim innym rzygam. Po Tussideksie nawet z Aviomarinem idzie się zbełtać. Ten sorbitol w tych czerwonych kapsułkach to zło najgorsze. Acodin popijam małą ilością Coca-Coli z pustym żołądkiem, godzinę wyczekam w pozycji embrionalnej i jest dobra jazda bez nudności.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 597 / 0
Tez najbardziej lubię acodin,ale dlatego że najlepiej wchodzi,intensywnie.Z mdlosciami nie mam problemów przy żadnym specyfiku.
  • 688 / 307 / 0
Ile Acodinu na pierwszy raz ? podróże astralne mnie interesują, śmierć to mój ulubiony temat.
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.