Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 3 / 0
Zez występuje po (prawie) wszystkich opioidach.

Jeśli go nie macie, to za mało ćpacie, hehehehe.
"Sprawdź czy to 3meopcp, o ile potrafisz zrobic to inaczej niż poprzez walnięcie iv"
  • 1794 / 124 / 0
JanBreivik2 pisze:
le nie narzekam, bo i tak praktycznie za darmo, bo tianeptynę tak czy siak biorę dziennie w dawkach terapeutycznych, U4 dostałem sampla, a o tej kodzie nawet nie pamiętałem, że mam gdzieś między paczkami benzo w mojej spiżarni.
Ja też tianeptynkę biorę, choć dopiero od niedawna, bo pierwsze 2 miesiące jak dostawałem, to oczywiście wszystko przećpałem w 2 dni %-D. Tianeptyna oral w sumie działa jak koda. Za to tianeptyna iv - ooo, tu dopiero pokazuje pazur i to w malutkich dawkach :heart:. Tylko trzeba filtry strzykawkowe zamówić z internetu, bo inaczej będziecie wyglądać jak po krokodylu %-D.
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1293 / 20 / 0
cała paka na raz, szału nie było , metoda taką jaką mówisz uroboros
Uwaga! Użytkownik Tracerek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 694 / 70 / 0
Cisnienie 152/98 ; hbr 90 przy U-47700... dziwne, powinno byc zdecydowanie nizsze. Przynajmniej taki efekt zauwazylem przy morfinie, kodeinie i fentanylu.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 10 / 1 / 0
U mnie tez cisnienie skacze przy opiatach szczegonie podanych IV. Przy dawkach wiekszych do takieho stopnia ze czuje jak pulsuje mi w szyji. Jednak wiąże to z wyrzutem histaminy. Po 20 min od IV cisnienie spada i jak po opiatach jest niższe niz normalne najczesciej 110/75 puls 50
Pamietsj ze reakcja organizmu na kazde substancje jest sprawa bardzo indywidualna
  • 1794 / 124 / 0
Azuzu! Nie mogę się chujku z tobą skontaktować. Co tam ;)?

Z nowym albumem Furii nadchodzą nowe propozycje dla członków tego forum :).
Furia - Grzej
Grzej chociaż, grzej,
a zimą lżej,
lżej
przeszłość zajęczy,
wygnie plecy,
ducha umęczy,
Ja wszystko wiem,
milcz więc
i grzej.
Ech. Jazzy, ambienty, chillout trip-hopy - wszystko piękne, ale jednak... Jednak przy black metalu się najlepiej grzeje :*).
  • 2116 / 634 / 0
Oooo jakie zajebiste! Sama zawsze wracam do Furii albo Morowego zimą, black metal to najbardziej klimatyczna muzyka na tę porę roku, a większość projektów Nihila urywa dupę, ze tak ładnie się wyrażę. Morowe live było świetne.

Dzięki za link, Uro. :-) Akurat będzie na dziś. Chociaż trip-hopy są niezawodne, zwłaszcza Tricky i jego debiut z '95, "Maxinquaye". Albo Burial, lub jeszcze bardziej ambientowo w stronę Boards of Canada... Oj, sporo tego. Moja "o" playlista, przed czystkami YT, miała z 500 utworów.

Swoją drogą, dodałam do płukania ziarna trochę szampana (zgubił się w domu, jeszcze od Sylwestra) - nie ma to swojego logicznego uzasadnienia, mimo, iż ktoś sugerował lepsze wypłukiwanie syfku z ziaren - jednak smakuje... Smakuje niemalże luksusowo. %-D
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 1794 / 124 / 0
Hahahhaa, mistrzyni! Za rok sam funduję sobie PSC (Poppy Seed Champagne) %-D. W sumie w alkoholu substancje się lepiej rozpuszczają niż w wodzie, więc jest szansa, że nawet wyklepie mocniej niż normalne PST ;).

Ooo, właśnie, dzięki za przypomnienie! Miałem sobie parę dni temu ściągnąć album Boards of Canada :).
  • 2882 / 303 / 0
PSC, to forum nie przestanie mnie nigdy zadziwiać %-D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 292 / 31 / 18
Hm, à propos opioidowego zeza, o którym rozmawialiście powyżej - zastanawia mnie, czy po zaprzestaniu przyjmowania opiatów po jakimś czasie ten zez zniknie?

Wiadomo, że opioidy mogą mieć wpływ na akomodację oka, ale czy ktoś spotkał się z poprawą ostrości widzenia po opioidach?
Od paru lat mam problemy ze wzrokiem, źle widzę z odległości (a dokładniej - słaba ostrość, rozmazane krawędzie). Bywa jednak, że po opio, na kilka minut, wzrok poprawia się tak bardzo, że widzę wszystko ze szczegółami, bezbłędnie, nawet krawędzie.
Pierwszy raz takie coś się zdarzyło po przyjęciu kody, parę lat temu ;-).
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk

WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.