I tutaj się rodzi mi pytanie. Czy jeżeli wspomniany kolega będzie sobie tak beztrosko jadł te klony i powiedzmy w tydzień zje wszystko to czy dozna jakichś efektów odstawiennych? Niby tylko tydzień ale dużo i bez tolerancji. Pytam się z ciekawości, bo ziomek jest taki nieogarnięty po tych klonach, że czuję, że będę miał beke, po tym jak z nim dziś pogadałem. Moja współlokatorka stwierdziła, że naćpany 1min po tym jak wszedł się przywitać tylko :cheesy:
Ale do benzodiazepin trzeba się nauczyć odpowiedniu podejść a szczegónie do klonów, chyba każdy na własnej skórze musi się przekonać co oznacza codzienne dorzucanie klonów w takich ilościach, bo ja też przechodziłem przez to słynne "a wrzucę jeszcze jedną, co mi szkodzi". Ale po kilku przypałach się oduczyłem ;-)
Zresztą ze mną niewiele lepiej. Od 1 w nocy do 13 (czyli do teraz) poszło około 10mg klona bez tolerancji +mj i przed chwilą dwa browary 7,2%..Dodam, że mam 20 lat i praktycznie zerowe doświadczenie z benzo (oprócz kilkukrotnych sesji z afobamem, nitrazepamem, diazepamem i wcześniej jeden raz klony). W dodatku po takiej dawcekal dziś nie mogłem zasnąć całą noc. Byłem pobudzony czułem się jak na spidzie, miałęm tysiąc myśli na minutę, i chęć realizacji wszystkich planów natychmiast. Czułem się trochę jak fecie bez tych negatywnych efektów amph. Czyżbym za dużo wrzucił i wystąpiła jakaś reakcja paradoksonalna? Sorry za błędy ale mam mętlik w głowie.
A w głowie cały czas chęc żeby zarzucić kolejną dwójeczke. A zapasy się kończą :(
nutella-cole pisze:Po tygodniu nie będzie miał raczej objawów odstawiennych, bardziej boje się o to, czy nie narobi sobie na nieświadomości jakiejś krzywdy.... Pilnuj kolegę :-)
Ja teraz jadę sobie, jedząc 2mg, nieraz 4mg i czuję się z tym bardzo dobrze. Nie odpierdalam jakiś dziwnych akcji, nie mam takich ciśnień żeby zarzucać wszystko czym idzie się naćpać. Po prostu teraz traktuję klony jako taki czasoumilacz :-) Najlepsze do pracy, żeby czas szybciej leciał.
Jeszcze mały off top orientuje się ktoś jaka alpra jest najtańsza od razu po zomku ?
Fakt alpra bardziej prospołeczna, klony mają te nutkę szaleństwa :cheesy: , ale w leczeniu problemów dnia codziennego a prędzej czy później po takim "ciągu" będzie trzeba wyhamować to klon bije alpre na głowe (zdanie osobiste) :-) Miłego weekendu ;-)
deprecha straszna jest mimo opio .A po tym 1 szym ciągu na estazolamie i klonie mialem troche przerwy ale nie do konca doszedłem do siebie ,a znowu wjebałem paczke klona . Chodzi mi o rade czy dzielić te klony na 1/2 1/4 1/8 /16 (na razie innych benzo nie moge miec) czy odstawić i sie pomęczyć na full. .Dodatkowo zauważam ,że po klonie mam mega koncentracje szczególnie jak samochodem jade , wieksza pewność , zero błędów wszystko bez nerwów automatycznie , na odstawce ledwo jade i sie czuje jak po dxmie . a kurwa prawo ma swoja teorie ,paranoja . moze ktoś podpowie czy z chodzić z dawek do bardzo małych o ile 40mg to nie za mało ,czy lepiej nie przedłużac męk i rzucić naraz ? i tak opio biorę wiec sam nie zostaneęze sobą. pozdrawiam
PS.Dodam ,że kiedys po zjedzeniu paczki estazolamu po 1 mg dziennie przez 40 dni , miałem objawy odstawienne przez koło 10-14 dni , 1 sze 8dni to uczucie odrealnienia jak na dxm.potem depresja , ale alko i melisa są niezbędne . czekam aż ktoś poradzi ,redukcja ,czy odstawka ? przepraszam za chaotycznego posta .pozdrawiam
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania
Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.