Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 257 / 5 / 0
Mam pytanie bo ziomek przyniósł mi listek klona 2 mg, z czego dowiedziałem się, że swojego listka w ciągu dwóch dni opierdolił wczoraj 12mg i dziś 16mg. Jak mi dziś przyniósł te klony to za głowę się złapałem, zupełnie ktoś inny, niż kogo znałem. Koleszka pierwszy raz w życiu praktycznie je benzo (oprócz krótkiego epizodu z afobamem w dawkach terapeutycznych 0,25mg x2dziennie).
I tutaj się rodzi mi pytanie. Czy jeżeli wspomniany kolega będzie sobie tak beztrosko jadł te klony i powiedzmy w tydzień zje wszystko to czy dozna jakichś efektów odstawiennych? Niby tylko tydzień ale dużo i bez tolerancji. Pytam się z ciekawości, bo ziomek jest taki nieogarnięty po tych klonach, że czuję, że będę miał beke, po tym jak z nim dziś pogadałem. Moja współlokatorka stwierdziła, że naćpany 1min po tym jak wszedł się przywitać tylko :cheesy:
Ale do benzodiazepin trzeba się nauczyć odpowiedniu podejść a szczegónie do klonów, chyba każdy na własnej skórze musi się przekonać co oznacza codzienne dorzucanie klonów w takich ilościach, bo ja też przechodziłem przez to słynne "a wrzucę jeszcze jedną, co mi szkodzi". Ale po kilku przypałach się oduczyłem ;-)
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1743 / 26 / 0
Po tygodniu nie będzie miał raczej objawów odstawiennych, bardziej boje się o to, czy nie narobi sobie na nieświadomości jakiejś krzywdy.... Pilnuj kolegę :-)
  • 257 / 5 / 0
Problem jest w tym, że mając ze sobą wcześniej styczność z benzo wiem czego się spodziewać ale osobie która pierwszy raz styka się z klonami tego sie po prostu nie da wytłumaczyć. Wydaje mi się, że każdy musi to sam przeżyć i dojść do wniosku, że dorzucenie jest niebezpiecznie ze względu na przypały własnie, i mimo moich ogromynch próśb i codziennych telefonów, żeby się kolega ogarnął na nic się to zdaje, bo zwyczajnie ma wyjebane - jak to po klonach. W dodatku trochę mnie wyjebał i miałem z nim zerwać kontakt, ale wybaczam mu ze względu na to że nawpierdalalł się oporowo klonów i nie jest sobą. Inaczej to były koniec 3 letniej znajomości. Wiem, że na klonach po prostu jest się innym człowiek, gdybym nie znał tego z autopsji, pewnie już bym kolegę ostro pocisnął, ale wiem co przeżywa i że kompletnie nie ogarnia sytuacji...zobaczymy jak się ciąg dalszy rozwinie.

Zresztą ze mną niewiele lepiej. Od 1 w nocy do 13 (czyli do teraz) poszło około 10mg klona bez tolerancji +mj i przed chwilą dwa browary 7,2%..Dodam, że mam 20 lat i praktycznie zerowe doświadczenie z benzo (oprócz kilkukrotnych sesji z afobamem, nitrazepamem, diazepamem i wcześniej jeden raz klony). W dodatku po takiej dawcekal dziś nie mogłem zasnąć całą noc. Byłem pobudzony czułem się jak na spidzie, miałęm tysiąc myśli na minutę, i chęć realizacji wszystkich planów natychmiast. Czułem się trochę jak fecie bez tych negatywnych efektów amph. Czyżbym za dużo wrzucił i wystąpiła jakaś reakcja paradoksonalna? Sorry za błędy ale mam mętlik w głowie.
A w głowie cały czas chęc żeby zarzucić kolejną dwójeczke. A zapasy się kończą :(
Uwaga! Użytkownik Grippin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 659 / 2 / 0
Dzisiaj sobie klony odbierałem 2 paki i 3 paki zomka z tym że dostałem tylko 1 zomka bo podobno nie ma w hurtowni i chuj wie ile będę musiał czekać babka kazała dać tel i będzie dzwonić jak dostaną oO
  • 2518 / 28 / 0
nutella-cole pisze:
Po tygodniu nie będzie miał raczej objawów odstawiennych, bardziej boje się o to, czy nie narobi sobie na nieświadomości jakiejś krzywdy.... Pilnuj kolegę :-)
Po tygodniu nie, ale po 3tygodniach nieumiarkowanego jedzenia astronomicznych ilości klonów mogą pojawić się już nieprzyjemne efekty odstawienne. Wszystko zależy od danej osoby.

Ja teraz jadę sobie, jedząc 2mg, nieraz 4mg i czuję się z tym bardzo dobrze. Nie odpierdalam jakiś dziwnych akcji, nie mam takich ciśnień żeby zarzucać wszystko czym idzie się naćpać. Po prostu teraz traktuję klony jako taki czasoumilacz :-) Najlepsze do pracy, żeby czas szybciej leciał.
  • 659 / 2 / 0
Zgadzam się z tym że do tych celów bardziej odpowiada mi alpra , 2-3mg z rana i mogę przeprowadzać staruszki przez ulice :D
  • 2518 / 28 / 0
Widziałem ludzi, którzy po 2mg alprazolamu odpierdalali takie rzeczy, że szkoda gadać, później oczywiście nic nie pamiętając. To jednak prawda, Ja też po alprazolamie jestem do przesady uprzejmy dla ludzi i niewiele rzeczy jest mnie w stanie wyprowadzić z równowagi. Jednak klony są refundowane i mam je za darmo, albo od biedy można zapłacić bez refundacji te 5.88zł
  • 659 / 2 / 0
Hehe też mam klony na P. jednak co codziennego funkcjonowania alpra jest dla mnie lepsza , po klonach mam czasem dziwne akcje dlatego najczęściej używam ich w celach nie medycznych :)

Jeszcze mały off top orientuje się ktoś jaka alpra jest najtańsza od razu po zomku ?
  • 1743 / 26 / 0
Po zomkach najtańszy bodaj alprox, chociaż niedawno ktoś pisał, że w miarę tanio Neurol zakupił.
Fakt alpra bardziej prospołeczna, klony mają te nutkę szaleństwa :cheesy: , ale w leczeniu problemów dnia codziennego a prędzej czy później po takim "ciągu" będzie trzeba wyhamować to klon bije alpre na głowe (zdanie osobiste) :-) Miłego weekendu ;-)
  • 554 / 5 / 0
kurna mnie dopada totalny dół przez estazolam i klony . najpierw estazolam zjadłem paczkę,brałem co 2 dni czasem co dzień po 2 mg , potem tramal był to klony poszły ale tylko 10mg , potem paczke klonow przez 30dni i jest chujowo mam teraz 40mg klona i nie wiem czy redukowacćgo czy na zimno zjechać ?
deprecha straszna jest mimo opio .A po tym 1 szym ciągu na estazolamie i klonie mialem troche przerwy ale nie do konca doszedłem do siebie ,a znowu wjebałem paczke klona . Chodzi mi o rade czy dzielić te klony na 1/2 1/4 1/8 /16 (na razie innych benzo nie moge miec) czy odstawić i sie pomęczyć na full. .Dodatkowo zauważam ,że po klonie mam mega koncentracje szczególnie jak samochodem jade , wieksza pewność , zero błędów wszystko bez nerwów automatycznie , na odstawce ledwo jade i sie czuje jak po dxmie . a kurwa prawo ma swoja teorie ,paranoja . moze ktoś podpowie czy z chodzić z dawek do bardzo małych o ile 40mg to nie za mało ,czy lepiej nie przedłużac męk i rzucić naraz ? i tak opio biorę wiec sam nie zostaneęze sobą. pozdrawiam

PS.Dodam ,że kiedys po zjedzeniu paczki estazolamu po 1 mg dziennie przez 40 dni , miałem objawy odstawienne przez koło 10-14 dni , 1 sze 8dni to uczucie odrealnienia jak na dxm.potem depresja , ale alko i melisa są niezbędne . czekam aż ktoś poradzi ,redukcja ,czy odstawka ? przepraszam za chaotycznego posta .pozdrawiam
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
Zablokowany
Newsy
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.