Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
Jestem aktualnie na detoksie 1 dzień w szpitalu i z mojej dawki 65ml 1% dostałem dziś rano ( bo się zapytałem piguły) ile tego jest a ona do mnie że 6 ml 2,5 % i to lewoskretnego, bo taki mi lekarka dała bo mam te zaparcia a mówi mi że lewoskrętny ma mniej uboków ale działa tak samo.
Czyli jakby to był 2,5% 6ml to otrzymałbym ok 15ml tego 1%, dodam że w ogóle nie był słodki i bezsmakowy.
Ocb ?
04 czerwca 2021Jacek1209 pisze: Dobra żółtodziób medatonu, mam pytanie , biorę czasem kodeinę jakieś 2-3 razy w tygodniu po 700mg+ , biorę również 11mg klonazepamu dziennie bo jestem uzależniony , chciałbym jutro zapodać metadon tak aby faza była bezpieczna i przyjemna , tak dla odmiany od kodeiny , ktoś może mi podpowiedzieć ile mietka zapodać i jaką drogą , pić czy iv. Oraz czy iv. Działa mocniej niż wypicie jeśli tak to jak bardzo mocnoej , dzięki i pozdro ps.prosze kulturalnie i rzeczowo bez krytyki, wiem że nie warto wypierdalać się z kody na mocniejsze więc nie trzeba mi pisać.
PS @RafalTomas88 Wyrazy współczucia prawie mój rówieśnik.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
dzięki za zapytanie @DexPL, będę raportował w miarę na bieżąco.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Jeszcze mam takie spostrzeżenie, że mogw wziąc miec mietka np i do tego klona i nie mam skręta, ale jest za to druga strona medalu, np biore 3 dni z rzedu po 4x2mg klonowi wtedy jak biore te duze dawki mietka i nie odczuwam tego speeda wgl.Wiec pytanie, po jakims czasie od zjedzenie ostatniej dawki klonow(bo ja je zawsz biore po 8mg a nie po 2mg) moge wypić np 200mg, żeby mnie wytrzymało.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.