Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 413 / 10 / 0
załoga, mam wrażenie, że spierdoliłem sobie festiwal muzyczny. W ramach before było walone dość sporo 3cmc. Jakież było moje zdziwienie, gdy już w trakcie koncertów, emka bardzo słabo działała. O co to chodzi? Serotonina się wypłukała przez trójkę? Tragedia, nigdy tak nie róbcie
/edyta/
w zasadzie nie wiem czemu się tu z Wami koledzy nie podzieliłem swoją historią. Znajomy zawsze przynosi jakieś kółka, różne kształty kolory, standard. Pewnego razu pojawiły się małe, różowe serca. gdy dostawałem jedną dowiedziałem się by zjeść pół. Pomyślałem, że powariowali, przecież każdy jest prawdziwym żołnierzem melanżu, nie ukrywam, że chciałem zjeść całą (po to robią całą, by jeść całą) ale mi to odradzono, więc skosztowałem pół. Jakie było kurwa moje zdziwienie gdy siedziałem rozjebany na kanapie nie mogąc się ogarnąć. MDMA to chyba nie było tam wcale, a nawet jeśli to odrobina. Na drugi dzień przeszukałem cały pillreports w poszukiwaniu tych serc i opisu niecodziennego działania, ale nic z tego! Do tej pory nie mam pojęcia jaki diabeł w tym tkwił. Trafiliście tak kiedyś?
  • 299 / 11 / 0
A dawno to bylo? Kolek kiedys mial wlasnie serduszka, nie szukaj na pill reports tylko wpisz cos w stylu "czerwone serduszka RC"
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 42 / 1 / 0
Znalazłem na konkurencyjnym forum, ale nie wiem czy można wklejać link to wyszukaj w duckduckgo: Serce - Tabletki - Pills
Uwaga! Użytkownik seniorr jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 299 / 11 / 0
Dokladnie o tym pisalem :)
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 413 / 10 / 0
niby wszystko ok, z tym, że moje były różowe. Nigdy nie zwracam uwagi na szczegóły w stylu ("minuta trwała jak godzina"), ale wielce prawdopodobne, że jakiś miks piperazyny z innym diabelstwem mógł tam być.
Koledzy jeszcze pytanko - faktycznie jedzenie ketonów tak wypłukuje sero, że wieczorem efektu MDMA się niemal nie uświadczy?
  • 21 / / 0
Na wszelkich zagranicznych forach, Erowindzie i innych źródłach napisane jest, żeby MDMA nie brać częściej niż raz na 6 tygodni (a w ogóle najlepiej to raz na 3 miesiące) bo nie będzie kopać, bo toksyczne, bo obniżenia nastroju itp. za to w FAQ tutaj napisane jest, żeby nie brać dwa razy pod rząd a najlepiej to odczekać dwa tygodnie.
Z czego ta różnica? Polacy niby mają mocniejszą łeb na Emkę? :-D Jest ktoś kto to faktycznie bierze tak często? Wszystko z nim OK? :-p
  • 1817 / 110 / 0
A gówno prawda. Ja swego czasu wpierdalałem po kilka, nawet do dziesięciu tablet praktycznie co weekend przez dobre dwa lata (jak nie więcej) i do tego waliłem fetę i działały jak należy. Masz żywy przykład, a nie tam jakieś erozwidy czytasz. ;)
  • 623 / 22 / 0
Jak później chcesz jako tako funkcjonować to Erowid ma racje prawdziwe MDMA powinno się przyjmować co miesiąc ew. 3tyg.Piksy możesz walić ile wlezie,ale prawdziwe MDMA nie,też jestem tego żywym przykładem
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 1817 / 110 / 0
No ja mówię tylko i wyłącznie o tabletach, tak gwoli ścisłości, no ale przecież w tych tabletach też było MDMA? Więc jaka jest różnica między kryształem MDMA a tabletami na MDMA? Jest jakaś?
  • 486 / 27 / 0
Niby można pochłaniać tyle MDMA... ale zajechane receptory i brak magii podczas użycia to druga sprawa. Też wrzucając kilka grochów nawet co tydzień przez dłuższy czas nie było żadnych poważnych powikłań; poza jednym, towar nie działał już jak należy. Wydaje mi się, że na hypku widnieją 2tyg, bo niby tyle minimalnie potrzeba, aby receptory się zregenerowały.. dłuższe przerwy sugerowane na erowidzie, czy innych forach są jak najbardziej uzasadnione ;)
ciris@tutanota.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.