...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 1016 / 97 / 0
Nie czujecie się po stosowaniu tej kwety parę dni jeszcze bardziej zamuleni i zdemotywowani do czegokolwiek? Właściwie dowolny lek mi się wydaje przez to lepszą opcją.
The child is grown
The dream is gone
  • 591 / 144 / 0
^
Raz żarłem kwete to miałem zjebany strasznie poranek, ale klony mi to wyłagodziły. Dla mnie to taki Chlorprothixen w dużej ilości. Zamulacz lvl hard.

Mój kumpel przestał brać Ketrel, bo właśnie czuł to co opisujesz.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 29 / 0
To zmulenie ustępuje po trzecim espresso, ale faktycznie wczoraj np. zamiast kwetiapiny wybrałam chlorprotixen - wystarczyło jedno ;).
[mention]thermogrippp[/mention], klon + lorek to mój ulubiony mix do opio w ogole, aczkolwiek hel iv jeszcze przede mną ;) za to za gonieniem kropli tęskno. I na tym koniec, bo przeciez detox ;>
  • 591 / 144 / 0
^
Miałem kilka strzałów IV, ale jednak gonienie kropli, to gonienie kropli. Mój fetysz.
Na detoksach, czy nawet na ciśnieniach jak nie było kasy, to brałem glukozę na folie i się nią bawiłem.

Nie wiem jak u Was, ale też nie wiem z jakiego powodu mi zajebiście rowery łagodzi alpra, tak powyżej 1mg. Żaden inny benzos nie jest w stanie mi nóg upierdolić, a ten mi daje totalne rozluźnienie kończyn.
Uwaga! Użytkownik thermogrippp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 10 / / 0
Dziękuję wam za odpowiedzi. Jutro się umówie do jakiegoś lekarza, mam nadzieję, że zarzuci czymś pomocnym.
  • 8103 / 914 / 0
[mention]thermogrippp[/mention]
Zamiast diphergan25, mozemy brac tez hydroksyzyne.Podobny profil dzialania i obydwa leki sa slabe i nie uzalezniaja jak benzodiazepiny.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 50 / / 0
Byłem 4 tyg na detoxie od klona. Najgorzej było zejść z 0.25 do 0. Bardzo pomogła pregabalina, nie wiem jak ludzie się od tego uzależniają. Ja pregabe odstawilem od razu.
Uwaga! Użytkownik slomoboy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / 29 / 0
[mention]UJebany[/mention]Tylko że wstać po hydroksyzynie jest (mi) równie trudno jak po ketrelu. Z dipherganem takich problemów nie miałam. Ale może to osobnicze:)
  • 17 / 1 / 0
A jeśli nie chodzi o mnie? Usłyszę może jakaś rade jak kogoś wyciągnąć? Jak zaszczepić taka myśl albo utwierdzić w przekonaniu ze ta osoba nie jest sama?
  • 1545 / 1586 / 0
@-]

nikogo z niczego nie wyciagniesz, jesli sam zainteresowany nie ma na to ochoty.
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.