The dream is gone
Raz żarłem kwete to miałem zjebany strasznie poranek, ale klony mi to wyłagodziły. Dla mnie to taki Chlorprothixen w dużej ilości. Zamulacz lvl hard.
Mój kumpel przestał brać Ketrel, bo właśnie czuł to co opisujesz.
[mention]thermogrippp[/mention], klon + lorek to mój ulubiony mix do opio w ogole, aczkolwiek hel iv jeszcze przede mną ;) za to za gonieniem kropli tęskno. I na tym koniec, bo przeciez detox ;>
Miałem kilka strzałów IV, ale jednak gonienie kropli, to gonienie kropli. Mój fetysz.
Na detoksach, czy nawet na ciśnieniach jak nie było kasy, to brałem glukozę na folie i się nią bawiłem.
Nie wiem jak u Was, ale też nie wiem z jakiego powodu mi zajebiście rowery łagodzi alpra, tak powyżej 1mg. Żaden inny benzos nie jest w stanie mi nóg upierdolić, a ten mi daje totalne rozluźnienie kończyn.
Zamiast diphergan25, mozemy brac tez hydroksyzyne.Podobny profil dzialania i obydwa leki sa slabe i nie uzalezniaja jak benzodiazepiny.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
nikogo z niczego nie wyciagniesz, jesli sam zainteresowany nie ma na to ochoty.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.