Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 570 / 2 / 0
spoko, wole dmuchac na zimne jezeli juz czytam tego typu opisy z tak wysokim dawkowaniem. Niejednokrotie jakis malo rozgarniety user opisywal dawki po ktorych by zszedl jakby takie bral, jako dawko które niby ćpa.
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 1525 / 196 / 0
Ja już w tym wątku ostrzegałem świeżych użytkowników fnt, że jest to niebezpieczna substancja, zresztą i mnie zdarzyło się parę razy z łakomstwa przekroczyć dawki i obudzić się np. w kiblu z mordą przy kociej kuwecie.
  • 791 / 7 / 0
jesli mam byc szczery, to 1g trama + 375mg kody lub 900mg DHC, robi mnie bardziej euforycznie, niz 50/75mcg fenta (niezaleznie jakiej marki) + niewazne, czy puknietego/wyzutego/spalonego (w tej kolejnosci), czy puknietego/wyzutego/polknietego, etc, etc... a eksperymentowalem z nim naprawde duzo
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 1678 / 265 / 0
Bo fentanyl nie działa euforycznie w znany nam z morfiny i jej pochodnych sposób. Było to już nie raz wałkowane tutaj, po prostu siła anestezyjna fenta jest tak spora, że nie odczuwamy jakiegoś super ciepełka czy polepszonego humoru.
Największy przegryw na forum
  • 791 / 7 / 0
wlasnie dlatego nie rozumiem, jak mozna stawiac fentanyl wyzej niz inne opio
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 570 / 2 / 0
Oltun, ja kto mówia: każdy chuj na swój strój. Innymi słowy, to każdy ma inny gust i inne preferencje. Dla mnie fent był zawsze jak dłuuugi seennnn. Najlepiej do tej substancji pasuja mi słowa, mówiące zupelnie o czyms innym:
W MIEŚCIE JEST ŻEGLARZ I SPRZEDAJE CZAS.
talk.macreal.info
Rozmowy acreal
  • 1525 / 196 / 0
Ja jednak lubię fnt. Tramalu nie toleruję, mam po nim dysforię - ale tak ma większość starych opiatowców, a DHC to służy do zabicia skręta.
  • 5299 / 104 / 0
A idź w chuj z tym tramadolem czy z kodeiną, pic na wodę. Żarłem strzrlałem te syfy nie jeden raz, gówno i tyle. Raz lepszy tram, innym razem koda bardziej się podoba, później doszły strzał ytrampka, morfy. Jak dla mnie taka kodeina to jakiś kartoflel, a trampek to kolejne gówno - tylko majka iv, elwewntualnie fnt - nie ma lepszych opio z bardzo prostego względu: reszta to pic na wodę fotomonotaż.

Albo krótko działa, albo fajnie tylko później zejście, jebać taki system; gówno w pizdu. Najlepsze opio to takie, który u potencjlnej osoby,( co za opio nie pała (a taką jestem)) wywołuje lekki stan ujebania a później lekki skręt - jestem za - ale nie za użalaniem się "jakie to wszystkie chujowe" - a tak działają opioidy podawane dożylnie, łącznie wrazm z fnt i.v.

Wszystkie opio u osoby wjebanej nawet w głupią kodę powodują, że beneficjent lgnie w gruzach nawet nie wie kiedy, później nie ma ratunku przyjaznych gestów[/b]
jesteś zdany na siebie i na to kurestwo
ament gór i pokój[/b]

Fent jest zajebisty dopóki człowiek zdaje sobie sprawę, że ma nad tym szitem kontrolę,
którą jest straciś bardzo łatwo
m.in przez podawanie dożylne, czego nikomu nie życzę
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 475 / 17 / 0
Mam pytanie . Czy mozna z ampulek 10 ml , nalac sobie na jakis gazik np. 3 ml i wsadzic pod jezor? Bo ladowalem i 4 ml domiesniowo i kupa wielka , troszke posmyralo przez chwile. Pytam bo u mnie i.v. nie wchodzi w gre.
  • 791 / 7 / 0
skoro domiesniowo porobilo cie slabo, to podjezykowo porobi jeszcze slabiej, to chyba logiczne
ODPOWIEDZ
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.