Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 495 / 22 / 0
@Drzewo
Wiem, ze trzeba bylo powoli ;). 1 mg klono i 50 mg iph poszlo.
O pusta butelke sie nie boje, nigdy mi sie nie zdarzylo dorzucac benzo do pieca na nieswiadomce.
  • 574 / 10 / 0
Jest jakieś porównanie IPH do ETH-CATa?
  • 1987 / 108 / 0
ethcat = releaser noradrenaliny - wybudzacz i speed
iph = inhibitor wychwytu zwrotnego dopaminy - rozleniwiający dopaminowy euforyk
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2881 / 302 / 0
Kończę przerabiać 300mg ipha jakie miałem i streszczę to w 7 znakach
EPH>iph

edit:
no dobra
EPH+iph>EPH>iph
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1987 / 108 / 0
IPH ma w moim przypadku jeden bardzo duży side effect - upieprza mi totalnie komunikację pozawerbalną, przez co jak coś mówię to z totalnie przekłamanym przekazem emocjonalnym. I widzę reakcje ludzi i rozumiem wszystko, a mimo wszystko mówię jak robot i mam w sumie potem bekę z tego co ludzie zrozumieli między wierszami, a czego w ogóle nie miałem na myśli.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / 6 / 0
Efekt przeczyszczający już przy najmniejszych dawkach?
Ktoś testował ~5mgx4, tylko i wyłącznie w celach stymulacji do nauki? Czy w takich dawkach załącza się lenistwo?
  • 405 / 26 / 26
Ile IPH i.v byłoby odpowiednikiem 30mg IPH p.o. ?
Przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu.
  • 495 / 22 / 0
@iVision
Nie wiem, ja walilem tylko wapo 30 mg, IV 50, reszta sniff odmierzajac to sposobem "ile sie sypnie tyle bedzie"
  • 330 / 19 / 0
Pauli pisze:
Efekt przeczyszczający już przy najmniejszych dawkach?
Ktoś testował ~5mgx4, tylko i wyłącznie w celach stymulacji do nauki? Czy w takich dawkach załącza się lenistwo?
Efekt "musze na kibel" mialem tylko po pierwszej/frugiej dawce, pozniej albo organizm sie przyzwyczaja, albo jest to (u mnie) odruch organizmu ,a wprowadzenie "nowej" trucizny ktory po chwili ustepuje. Co do tak niskich dawek - nie wiem czy to ma byc 4 razy w ciagu dnia, lacznie ok 20mg IMO warto sprobowac - straty materialu niewielkie jakby sie nie sprawdzilo niewielkie, ale w/g mnie moglo by srednio zadzialac - u mnie po wrzuceniu docelowej (nawet niewielkiej dawki) nastepuje charakterystyczny "rush" ktory ustepuje by po chwili zastapil go spokoj i clearhead, jesli ten pierwszy efekt ci sie bardzo spodoba to te nastepne moga byc odebrane jako "IPH nie dziala" bo dziala w tle i po zejsciu tego rushu jest niemal nieodczuwalny i moze pojawic sie mocna ochota na dorzutke, co skutecznie zagluszy cel w jakim IPH mial byc brany (nauka).

tl;dr - sprobuj jesli taki jest twoj cel, tylko pilnuj dawek i nie dorzucaj ponad planowane dawkowanie. Do nauki/pracy IMHO 5-10 mg 4x dziennie powinno sie nadawac jesli cisnienie na dorzutke nie wejdzie na pierwszy plan.
[Faust] pisze:
Co my@scr co myślisz o dorzuceniu kofeiny, żeby zabić rozleniwienie? A może nikotyna?
Pytanie co prawda nie do mnie bezposrednio, ale pozwole sobie wrzucic swoje 3 grosze ;) kofeina w postaci kawy moze wzmocnic negastywne efekty gastryczne (u mnie tak bylo) a z kofeina bezwodna + IPH nie mam doswiadczenia, ale moze cos w tym byc, aby tylko kofeiny nie przedawkowac - mimo malego wjazdu na kardio od IPH nie ma co szalec. Co do nikotyny - jestem nalogowym palaczem (normalne fajki i e-fajek w zaleznosci od okolicznosci i na co mam ochote) i przy polaczeniu alko + IPH fajki/efajek z rak nie wypuszczam, nie widze zadnych dodatkowych efektow pobudzajacych, po samym IPH nie mam tak duzego parcia na fajke/efajka jak po polaczeniu z alko i rowniez nie widze zadnych dodatkowych efektow. Najlepiej znajdz sobie jakies zajecie - nawet nie zauwazysz ze IPH na swoj sposob "rozleniwia" bo to nie jest IMHO uzywka do siedzenia na dupie ;)
Skutecznie udaje ze problem uzaleznienia mnie nie dotyczy od ~2006
  • 147 / 6 / 0
Właśnie kończy mi się EHP, i będzie trzeba spróbować IPH.
Tak sobie pomyślałem, że może ten brak noradrenaliny można by zrekompensować minimalną dawką (20-50mg) pseudoefedryny.

@scr: Odnośnie jednego z twoich poprzednich postów, potwierdzę jedną rzecz ku przestrodze.
Mimo że IPH jeszcze nie miałem okazji próbować, to z twojego postu z przed dwóch-trzech stron wynika jest tak samo jak przy EPH.
A mianowicie, większa dawka wcale nie poprawi działania, a jedynie je pogorszy.
Przy zbyt dużych dawkach clearhead znika, rozdrażnienie wzrasta a co za tym idzie niechęć do ludzi. Ogólne samopoczucie strasznie idzie w dół, ale to dopiero widać po zmniejszeniu dawki lub odstawieniu.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie

Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.

Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną

Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.