Wiem, ze trzeba bylo powoli ;). 1 mg klono i 50 mg iph poszlo.
O pusta butelke sie nie boje, nigdy mi sie nie zdarzylo dorzucac benzo do pieca na nieswiadomce.
iph = inhibitor wychwytu zwrotnego dopaminy - rozleniwiający dopaminowy euforyk
Ktoś testował ~5mgx4, tylko i wyłącznie w celach stymulacji do nauki? Czy w takich dawkach załącza się lenistwo?
Nie wiem, ja walilem tylko wapo 30 mg, IV 50, reszta sniff odmierzajac to sposobem "ile sie sypnie tyle bedzie"
Pauli pisze:Efekt przeczyszczający już przy najmniejszych dawkach?
Ktoś testował ~5mgx4, tylko i wyłącznie w celach stymulacji do nauki? Czy w takich dawkach załącza się lenistwo?
tl;dr - sprobuj jesli taki jest twoj cel, tylko pilnuj dawek i nie dorzucaj ponad planowane dawkowanie. Do nauki/pracy IMHO 5-10 mg 4x dziennie powinno sie nadawac jesli cisnienie na dorzutke nie wejdzie na pierwszy plan.
[Faust] pisze:Co my@scr co myślisz o dorzuceniu kofeiny, żeby zabić rozleniwienie? A może nikotyna?
Tak sobie pomyślałem, że może ten brak noradrenaliny można by zrekompensować minimalną dawką (20-50mg) pseudoefedryny.
@scr: Odnośnie jednego z twoich poprzednich postów, potwierdzę jedną rzecz ku przestrodze.
Mimo że IPH jeszcze nie miałem okazji próbować, to z twojego postu z przed dwóch-trzech stron wynika jest tak samo jak przy EPH.
A mianowicie, większa dawka wcale nie poprawi działania, a jedynie je pogorszy.
Przy zbyt dużych dawkach clearhead znika, rozdrażnienie wzrasta a co za tym idzie niechęć do ludzi. Ogólne samopoczucie strasznie idzie w dół, ale to dopiero widać po zmniejszeniu dawki lub odstawieniu.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
TSUE wydał wyrok ws. Węgier. Chodzi o konopie indyjskie
Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej uznał we wtorek, że Węgry złamały prawo wspólnoty. TSUE wydał wyrok w kwestii głosowania Budapesztu przeciwko wspólnemu stanowisku Rady UE dotyczącym konopi indyjskich.
Młodzi dorośli piją więcej alkoholu, gdy łączą go z marihuaną
Nowe badania wskazują, że wśród młodych osób dorosłych sięgających zarówno po alkohol, jak i marihuanę, dni, w których używają obu substancji, wiążą się z wypiciem większej ilości drinków. To właśnie ta zwiększona ilość alkoholu jest kluczowym mechanizmem prowadzącym do bardziej negatywnych konsekwencji.