Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1107 / 52 / 0
@up

Tobie się już też dobrze pierdoli od tej alfy
Chuj na kaczych łapach
  • 268 / 9 / 3
za to Ty dostarczasz mi niezłej beki typie XD idź sobie zapal lepiej mj tylko uwazaj zebys sie schizofrenii nie nabawił ;-) :'(
  • 4967 / 871 / 0
"cyrkiem ten spektakl nazwij , zyciowy freakshow , takich kreatur nie wykreowal nawet Hitchcock" %-D
  • 1107 / 52 / 0
Furioz pisze:
za to Ty dostarczasz mi niezłej beki typie XD idź sobie zapal lepiej mj tylko uwazaj zebys sie schizofrenii nie nabawił ;-) :'(
Ciesz się póki możesz ;) a mj troszkę zaraz sobie zwapuję ;)
Chuj na kaczych łapach
  • 268 / 9 / 3
iidź idź powkurwiać kogoś gdzie indziej, bo juz nawet klawiatury mi szkoda ścierać na takie odpisywanki forumowe, ale widać Ty masz zapał żeby szukać zaczepek widocznie cie to jakos satysfakcjonuje, wiec moze Ty masz problem? więc na pewno kogoś znajdziesz, wierze gleboko. Nie wiem na chuj do mnie rozmawiasz :retarded:
  • 1077 / 125 / 3
Na drugi ogien poszła kawa wspollokatorow, dosypanie 0,3g ab-chminaci do sloika z kawa oczywiscie nie bylo najlepszym pomyslem ktory skonczyl sie wkoncu szpitalem toksykologicznym, a o alfie juz nic nie wspomne bo to juz byl hardkor. Nie zdawalem sobie sprawy jak to wyglada z 3-ciej osoby, teraz juz wiem ze popelnilem najgorsze zbrodnie w zyciu i oszukalem przeznaczenie, alfa to ku*#a
Sam jesteś kurwą. Jeśli to prawda nie wkręt to bym Cie posłał do pierdla w RPA i rozesłał info tym co tam siedzą że masz w dupie pokukrywane kryształki metha.
  • 112 / 5 / 0
"Pierwszy sie smieje, drugi traci nadzieje, nie sadz mnie kurwo, nikt z nas sedzia nie jest."
Uwaga! Użytkownik tokarz19 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1077 / 125 / 3
z ta kurwa to nie mierz wszystkich swoja miara.
  • 4807 / 268 / 0
tokarz19 pisze:
"Pierwszy sie smieje, drugi traci nadzieje, nie sadz mnie kurwo, nikt z nas sedzia nie jest."

[ external image ]
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 144 / 24 / 0
tokarz19 pisze:
Cytowanie prawd życiowych z rapów. Ale zajebało śmieciem xD
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"

Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.