Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Furioz pisze:za to Ty dostarczasz mi niezłej beki typie XD idź sobie zapal lepiej mj tylko uwazaj zebys sie schizofrenii nie nabawił ;-) :'(
Na drugi ogien poszła kawa wspollokatorow, dosypanie 0,3g ab-chminaci do sloika z kawa oczywiscie nie bylo najlepszym pomyslem ktory skonczyl sie wkoncu szpitalem toksykologicznym, a o alfie juz nic nie wspomne bo to juz byl hardkor. Nie zdawalem sobie sprawy jak to wyglada z 3-ciej osoby, teraz juz wiem ze popelnilem najgorsze zbrodnie w zyciu i oszukalem przeznaczenie, alfa to ku*#a
tokarz19 pisze:"Pierwszy sie smieje, drugi traci nadzieje, nie sadz mnie kurwo, nikt z nas sedzia nie jest."
[ external image ]
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
tokarz19 pisze:"Pierwszy sie smieje, drugi traci nadzieje, nie sadz mnie kurwo, nikt z nas sedzia nie jest."
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Medyczna marihuana legalna w Bośni. "Pod ścisłym nadzorem lekarzy"
Rada Ministrów Bośni i Hercegowiny podjęła w poniedziałek decyzję legalizującą używanie konopi indyjskich w celach medycznych - przekazał portal Klix.