Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2878 / 21 / 0
Zaakceptowałem, by powiedzieć: to jest właśnie tolerancja! - dwa razy w tygodniu + zużycie wzmacniaczy. Poczytaj ten temat, a się dowiesz co należy zrobić... niektórzy już nie osiągają satysfakcji z kodeiny, wtedy pozostają inne opio.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 3309 / 22 / 0
Popijam sokiem grejpfrutowym.
Spróbuj bez popijania. Mnie to osłabiało.
sqrt(666)
  • 3901 / 563 / 0
Mnie też, i to zdecydowanie. Dodatkowo weszlo duzo pozniej (zamiast 10 min az 40min - mowa o rozkruszonym thio)
  • 27 / / 0
Napisałem tego posta, ponieważ praktycznie nic nie czułem a minęło chyba z 2h od łyknięcia...
Po około 2,5h dostałem takiej bomby, że ledwo do łóżka doszedłem...
Pierwszy raz brałem przed DXM i wiem, że już nigdy kody bez tego nie wezmę :)
A myślałem, że tolerancja znika po około 2 dniach :D
Widocznie to przeoczyłem. No to zrobię sobie tydzień przerwy :) Jak da radę...
Miałem tylko problemy ze snem (budziłem się co 30min-1h z braku tlenu ;/)
Ale było fajnie.. Jak oczy zamykałem to tak jakbym film zaczął oglądać :)
Pozdrawiam
  • 158 / 6 / 0
O taaak. Te "sny" (wizje?) są czasami zajebiście pojebane. Słuchasz muzyki, zamykasz oczy i za wokal odpowiada drabina o.O albo inne przedmioty, wszytko łączy się w nielogiczną całość, której potem się nie pamięta. Dziwne.
Jajka %-D
  • 2651 / 42 / 0
A co jeśli mam zjebany ten enzym i po próbie <20 dalej nie dziala i chyba dzialac juz nie bedzie nigdy, nawet sie nie łudze juz, za duzo prob.
Ale za to dex dziala swietnie.
A opiera sie bodajze na tym samym enzymie.
Moim pytaniem jest więc WTF? :nuts:
Ostatnio zmieniony 12 września 2012 przez ShadySharky, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2878 / 21 / 0
AlienForms pisze:
heh - z 2 lata temu zarzucałem kode z kilkanaście razy.... i nic. W ogóle nic nie czułem i dałem sobie spokój. I po takiej przerwie, dzisiaj, po 300mg Bardzo ładnie mnie porobiło :) Myślałem że mam coś nie tak z receptorem ale widać, że jest z nim wszytko OK :)
http://talk.hyperreal.info/post1200992.html#p1200992

Wrzucam tu jako wskazówkę.
  • 2372 / 317 / 0
dodam jeszcze od siebie, ze w tamtym czasie NIC mnie nie robiło. Tramal pochłaniałem garściami (jedynie czulem lekka stymulacje), ba... waliłem majke iv kilkanascie razy po 100mg i oprocz lekkich ciar to generalnie zadnego efektu opio a o przysypianiu nie bylo mowy. Ale wtedy byłem też popijałem ostro alko, wiec nie wiem czy to nie miało wpływu. Jak pisałem tutaj na hype, ze nic a nic mnie nie rusza nawet M iv to nie wierzyli. A co do kody, to kupilem wtedy przez neta ze 30 paczek Andidolu, wszystko wyjebałem i NIC :) Porazka po całości.. Ostatnio z braku laku, bo nie pije % od 2 lat i w ogole sie ogarnalem :P to kupilem 2 paczki Antka - i mnie niezle porobilo powiem. Nie jest to tez te ponoc cudowne opio, cieplo, wyjebka itp, ale generalnie faza luz na maxa + banan. Przyjalem jeszcze w ciagu ostatnich 2 tyg ze 3 razy po 300mg i za kazdym razem teraz czuje, wejscie, wyjebka generalnie i nawet mnie wszystko swędzi hehe Nic co by mnie z nog zwalilo, ale może zwyczajnie opio to nie moj klimat. Zawsze preferowalem konkretna stymulacje tj. włada, a najbardziej to gorzałe hehe.

scalono - miu

edit (nie wiem jak ) - wlasnie zarzucilem ekstrakt 300 antka i 150 thio.... i powiem ze jest bomba !!!!! Tak jeszcze nie mialem Wycofuje, to co wczesniej napisalem heheh. Cieplo i euforia A jednak dziala Nie mozna sie poddawac Ciekawe czy fakt, ze jestem przeziebiony, drugi dzien dopiero, ma na to wplyw.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 24 / / 0
Cześć i czołem. :cool:
Tak sobie myślę, bo kiedyś już próbowałem się bawić z kodeiną. Parę razy, bodajże 3, albo 4 zarzuciłem sobie po paczuszce Thiocodinu i nic.
Przed wczoraj jak robiłem porządek w domowej apteczce. Znalazłem pół paczki thio, czyli 75mg fosforanu kodeiny, zarzuciłem i przez dobre pól godziny byłem w niebie. Wczoraj więc poszedłem po Antidol 15, bo stwierdziłem że zdrowiej mi to wyjdzie jak by co. Zrobiłem tą ekstrakcje z jednej paczki, wyszła mi całkiem ładna, klarowna ciecz, no to wypiłem. I nic. :-(
Dziś tak samo, też 150mg o 20. Nic do tej pory. Co najwyżej placebo.
I teraz się tak zastanawiam jak to logistycznie rozplanować żeby wyszło z największą korzyścią dla mnie.
Czy iść jutro po Thio i spróbować z jedną paczką albo iść po dwie Antidolu.
Albo kupić bakalanda w kaufie i zrobić sobie dobrą herbatę.
Pozdrawiam miłościwie panujących moderatorów i czcigodnych użytkowników.
Z bliska życie jest tragedią, ale z daleka to czysta farsa. - Charles Chaplin
  • 2878 / 21 / 0
Odczekaj 2-3 dni po prostu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.