Tyle moge na ten temat powiedziec ^^
Lub Anielin za otwockiem ?
Anielin psychiatryk jak sto huii .
Czyścisz plamki z glazury pod światłem jak jakis psychol a drugi psychol to sprawdza i cię wali w beret za jedna plamkę której Ty nawet nie możesz zobaczyć, widać ja tylko pod jednym kontem jak głowe masz przy podłodze i obserwujesz ściane jak paralityk to jest CHORE
Prędzej to doprowadzi do psychozy i plamki bedziesz widział wszędzie
Na puszce(ZK) troche lżej jest bo mam porównanie
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
omega_91 pisze:Dziki , jak Ci się 'dom nadziei' podobał? ile byłeś? :D
Miałem terapeute Łukasza, zajebisty koleś:D. Ale społecznośc do dupy, zasady dobre, starałem sie w 100% stosowac:)
Nie żałuję że pojechałem, dzięki temu napewno cpam rzadziej :))
Dziki28 pisze: nie byli mi w stanie załatwić edukacji bo "Gimnazjum najwyżej"
chociaż jak ja w bytomiu byłem , to mi załatwilili wyższą szkołę , i to na miejscu :) takie indywidualne jakby .
Who am I to disagree?
Dodam ,że ja zrezygnowałem z terapii po pół roku... miałem tyle generalek ,że się załamałem, no i oczywiście tęsknota za girl... dobrze zrobiłem , nie żałowałem tej decyzji... mi nie trzeba np. ośrodka, ewentualnie detox, później wystarczy mi bliska osoba.... Amen... albo jak kto woli Złote JAJO:D
co do czarnego boru, to uważam iż dobrze zrobisz , na wysokim poziomie, tylko terapia długa...no i wyrobisz muskulature tam....
a kto Cie kurwa ściągał z parapetu jak siedziałeś na oknie i grałeś przechodniom na harmonijce ?
ja tam mam wyjebane na te ośrodki . ale było śmiesznie .
a jest ktoś może, kto się 'leczył' w bielsko-białej w 'nadziei' ?
Who am I to disagree?
Pozdrawiam.
tym razem daruję - proszę pisać małymi literami, bo będę odrzucał bez czytania
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.