...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 159 / 6 / 0
Nie wiem ... jak tam przyjechałem ( jakies 3 mies temu ) to Damian normalnie był ... po czym dowiedziałem sie że odchodzi, sam od siebie. Wybrał jakąś tam "karierę" związaną z Sądownictwem, tyle mi wiadomo :). Haha jak była społecznośc żegnająca to łezka mu się w oku kręciła ;]
Tyle moge na ten temat powiedziec ^^
  • 12 / / 0
A był ktoś z Was w Darżewie w koszalińskim?
Lub Anielin za otwockiem ?
Anielin psychiatryk jak sto huii .
Czyścisz plamki z glazury pod światłem jak jakis psychol a drugi psychol to sprawdza i cię wali w beret za jedna plamkę której Ty nawet nie możesz zobaczyć, widać ja tylko pod jednym kontem jak głowe masz przy podłodze i obserwujesz ściane jak paralityk to jest CHORE
Prędzej to doprowadzi do psychozy i plamki bedziesz widział wszędzie
Na puszce(ZK) troche lżej jest bo mam porównanie
  • 343 / 3 / 0
Dziki , jak Ci się 'DOM nadziei' podobał? ile byłeś? :D
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 159 / 6 / 0
omega_91 pisze:
Dziki , jak Ci się 'dom nadziei' podobał? ile byłeś? :D
Ponad 2 miechy ... wróciłem przede wszystkim ze względu na szkołę, gdyż tam nie byli mi w stanie załatwic edukacji bo "Gimnazjum nawyżej" ... i mnie to zdenerwowało, a jak sie uczyłem na własną ręke to miałem mase konsekwencji że unikam pracy nad sobą (podręczniki sam ze sobą przywiozłem) - później sobie jaja robili że jestem tu przez uzależnienie od nauki a nie od cpania...
Miałem terapeute Łukasza, zajebisty koleś:D. Ale społecznośc do dupy, zasady dobre, starałem sie w 100% stosowac:)
Nie żałuję że pojechałem, dzięki temu napewno cpam rzadziej :))
  • 809 / 15 / 0
jak jest z Czarnym Borem?
  • 343 / 3 / 0
Dziki28 pisze:
nie byli mi w stanie załatwić edukacji bo "Gimnazjum najwyżej"
no ale jak jesteś tam dłużej to możesz wyrazić chęć nauki poza ośrodkiem .
chociaż jak ja w bytomiu byłem , to mi załatwilili wyższą szkołę , i to na miejscu :) takie indywidualne jakby .
Who am I to disagree?
  • 229 / 1 / 0
tak owszem nie zapomne Łukasza , hahaha do której to była praca do 1? :D haha, równy gość trochę przefecony ale... Ojj a Damian mam nadzieje ,że na dniach otwartych będzie... oj przy nim było świetnie... jak ojca go traktowałem, zreszta pewnie on mnie jak syna... nie wiem było git... Hmm madam Ewa ojjjnooo... Omega ty z tego co pamiętam to leciałeś w chuja;D na dodatek zaserwowałeś sobie pasztet....

Dodam ,że ja zrezygnowałem z terapii po pół roku... miałem tyle generalek ,że się załamałem, no i oczywiście tęsknota za girl... dobrze zrobiłem , nie żałowałem tej decyzji... mi nie trzeba np. ośrodka, ewentualnie detox, później wystarczy mi bliska osoba.... Amen... albo jak kto woli Złote JAJO:D

co do czarnego boru, to uważam iż dobrze zrobisz , na wysokim poziomie, tylko terapia długa...no i wyrobisz muskulature tam....
  • 343 / 3 / 0
Przekwitły , że niby ja w chÓja leciałem ? :D
a kto Cie kurwa ściągał z parapetu jak siedziałeś na oknie i grałeś przechodniom na harmonijce ? %-D %-D
ja tam mam wyjebane na te ośrodki . ale było śmiesznie .
a jest ktoś może, kto się 'leczył' w bielsko-białej w 'nadziei' ?
Who am I to disagree?
  • 1 / / 0
Witam wszystkich serdecznie. Jestem tu nowy. Poszukuję absolwentów ośrodka Doren w Różewcu. Sam jestem jednym z Nich, dzisiaj dostałem zaproszenie na 25 lecie założenia ośrodka. Impreza odbędzie się we wrześniu i potrwa 3 dni. Jej całkowity koszt to jedyne 15 zł :-D . Jestem ciekaw czy znajdę tu osoby, które wybierają się na tą uroczystość. Dodam, że mam na imię Dawid i ukończyłem ośrodek 20 maja b.r.
Pozdrawiam.
  • 1 / / 0
WITAM JESTEM NOWA , CZY KTOŚ WIE COŚ O DETOXIE W LUBUSKIM LUB POMORSKIM,JEŚLI TAK BARDZO PROSZĘ O INFORMACJE :-)

tym razem daruję - proszę pisać małymi literami, bo będę odrzucał bez czytania
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.