Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 910 / 0
25 lutego 2018Maykel85 pisze:
A twoja subiektywna opinia raczej mało kogo interesuje.
A no moze kogos zainteresuje, poniewaz zamiast prosic lekarza o cos na uspokojenie gdzie diazepam bije na glowe klorazepat, wybierze Valium. :old:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 318 / 23 / 0
Jak ktoś ma zerową tolerancję to może zacząć od Klorazepatu lub Relanium- jeden pies, choć większość wychwala jednak rolki, jako te przyjemniejsze. Ja na przykład zaczynałem od Klorazepatu i pamiętam początki były wspaniałe. Jak już uzależniłem się od mocnych benzo to czar Klorazepatu minął bezpowrotnie.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 179 / 0
Potwierdzisz chyba jednak, ze klorazepat bez tolerki i na początku stosowania jest rownie mily w działaniu jak diazepam (Relanium czy Neorelium nazwa handlowa oczywiście jeśli chodzi o tabletki). Wiadomo, ze się rozni, ale dużych roznic nie ma miedzy tymi srodkami.

Co do ciebie Ujebany to lekarz zaleci jaki lek ci da, a nie ty będziesz mu dyktowal, ze ma ci wypisac rolki zamiast klorazepatu.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 8103 / 910 / 0
25 lutego 2018Maykel85 pisze:
Co do ciebie Ujebany to lekarz zaleci jaki lek ci da, a nie ty będziesz mu dyktowal, ze ma ci wypisac rolki zamiast klorazepatu.
No wlasnie sie mylisz.To ja mowie dla lekarza co chce.
Np: lekarz mowi ``wypisze panu klorazepat'' ja na to `` - ``slabo dziala, nie pomaga na léki, jestem spiacy po tym`` i prosze o diazepam i mam to co chce. ;]
W wieku lat piętnastu
  • 11 / / 0
nie tak dawno byłem na zabiegu w szpitalu cały czas biorąc tą nieszczęsna tranxene w ilości 20mg,i tu doktorek w trakcie swej roboty mówi pigule 10mg diazepamu w wenflon i co?całkiem inny świat,klorazepat to jest całkiem szajs w przeliczeniu na diazepam.notabene teraz biorę tylko 10mg tranxeny-na redukcji jestem no to proszę pewnego pana konowała internistę o kapsułki
5mg-a ten ni uja bo to benzodiazepina,uzależnia,ja mu w żywe oczy-panie to jest kpina a nie benzodiazepina,po czym zostałem
wypieprzony prawie za drzwi,to tyle.Acha i przy redukcji pierwszej o 10mg zero komplikacji,tylko wiadomo,że do zera zjechać trzeba ostrożnie.
  • 8103 / 910 / 0
26 lutego 2018znerwicowanyuj pisze:
i co?całkiem inny świat,klorazepat to jest całkiem szajs w przeliczeniu na diazepam.
Zgadzam sie z toba diazepam o wiele lepszy, do kolegi co wychwala klorazepat.Wiekszosc wybiera Valium.Tranxene to gowno jakich malo :motz:
W wieku lat piętnastu
  • 1 / / 0
Nie polecam, wzialem dwudzieche w srodku lekcji, po 2 h poczułem lekki lajcik takie troche opóźnienie zajebanie, troche jak po gibsie. Btw to moja pierwsza przygoda z benzo i nie weim czy wzialem za mało czy to takie chujowe :zzz: + senność
  • 8103 / 910 / 0
19 marca 2018Kubixek pisze:
to takie chujowe :zzz: + senność
Ogarnij sobie bromazepam, podobno najlepsze benzo na poczatek.
W wieku lat piętnastu
  • 1537 / 197 / 0
hyhyhy, własnie znalazłem tranxepat czy jakos tak , klorazepat w każdym razie ale tabsy po 5mg tylko.. zarzuciłem 2 zobaczymy co to takiego
alpra na 1 miejscu narazie ale dajmy temu czemuś szanse :-)
  • 1537 / 197 / 0
zajebaqłem jeszcze kolejnme 5 mg sniffem , boże ale boli nos od tego brrr,
ODPOWIEDZ
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.