Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
I’m medicated, how are you?
Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
dabek9744 pisze:Ostatnio często spotykam się ze zjawiskiem brania zmielonej gałki. Ja tak nie robiłem, bo podobno "To coś co działa wyparowywuje i nie ma bani. Moim zdaniem smak i w przypadku całych orzechów, i w przypadku mielonych jest ohydny, ale ta zmielona fabrycznie o wiele lepsza. A faza wcale nie jest taka słaba. Jeżeli ktoś jeszcze nie miał swojego pierwszego razu to polecam wybrać mieloną gałke. Peace
Jak już brać, to Ja jednak bym polecał kupić te orzechy i wpierdzielić. Zresztą to chyba nawet taniej wychodzi niż zabawa w proszki, ale głowy nie dam urwać.
pozdr.
Znów spotykam się z tym częstym błędem. Jest to gałka muszatołowa, nie muszkatałowa.
Na pierwszy raz od torebki do trzech. Przejrzyj ten dział i poczytaj, a nie powtarzasz pytania.
I’m medicated, how are you?
Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
enjoy69 pisze:@up
Znów spotykam się z tym częstym błędem. Jest to gałka muszatołowa, nie muszkatałowa.
Na pierwszy raz od torebki do trzech. Przejrzyj ten dział i poczytaj, a nie powtarzasz pytania.
Ok, sporo już czytałam ale jak zwykle niewystarczająco i niedokładnie.
Popiję giebla i już się biorę za lekturę, szczególnie się dowiedzieć muszę jak to rozdrabniać, a poprzez "torebkę' ile masz na myśli?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.