Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 162 / 1 / 0
Moim zdaniem pomysł po ch*ju. Albo palenie nie klepnie Cię w ogóle, albo nie będziesz wiedział, że już klepnęło bo nie odróżnisz bani alkoholowej od THC. Skołuj sobie tego grama dwa dni wcześniej, spal lufe - klepnie, git - zostaw na impreze. Nie klepnie, spróbuj drugiego dnia - wtedy powinno już zaskoczyć. A na imprezę sztuka bez dwóch szkieł i tak Ci wystarczy jak nie masz doświadczenia... Chyba, że dostaniesz 3 paje majeranku w tej sztuce... ;)
  • 705 / 1 / 0
pokolenie Ł.K. pisze:
Łączenie palonej pierwszy raz mj z alkoholem to zdecydowanie słaby pomysł.
Łączenie palonej pierwszy raz mj z alkoholem to zdecydowanie zgon :-)

Ten slynny miks (przynajmniej z mojego doswiadczenia) dziala jednak tylko w jedna strone. Otoz najpierw palac, a pozniej pijac po prostu wchodzi alkohol poniekad zabijajac dzialanie THC. Zas w druga strone to juz najlepiej sobie tylko miske podstawic, o.
  • 202 / 1 / 0
Dla mnie idealny zestaw to jedno bądź dwa piwka przed chmurami, a później z godzinkę przerwy, coby nacieszyć się fazą i na suszarnie następny browarek :)
  • 705 / 1 / 0
Ja nawet jak wypije jedno piwo (a odczuwam dzialanie juz jednego) to mam po paleniu ciezka i zamulajaca faze, nic nie idzie zrobic samemu, bo wszystko takie otepiale jest, a oczy to jakby z kilogram wazyly. Czerwone jak u szatana, i nie musialem patrzec w lustro zeby to wiedziec :-p
  • 1 / / 0
W moim przypadku najpierw piję, potem palę. U mnie faza wygląda bardzo euforycznie. Kiedy wlączę dobrą muzykę jestem odłączony od świata. Bardzo przyjemne uzucie. Nie warto tak często robić bo to zbyt gruba jazda dla mózgu. Ale od czasu do czasu fajna sprawa :)
  • 4 / / 0
Lubię to połączenie. W moim przypadku nie ma szczególnego znaczenie co przyjmę najpierw. Faza zawsze jest podobna, błogostan.
"Don't give me that do goody good bullshit".
  • 13 / / 0
ZAWSZE najpierw alko, pózniej mj. Chyba że mamy zamiar wypić 2/3 piwa to kolejność nie ma tutaj znaczenia. Ale co ważne, jarać dopiero na dobrej bombie alkoholowej, w stanie tak 6,5/10 =). Po takim połączeniu jest mega pozytywnie. Taaaak baaaardzo miłoo.Jednak czasami takie połączenie nie dawało pełnej satysfakcji, być może za mało/dużo alkoholu/mj. Nie wiem od czego to zależy ale jak się dobrze zmiksuje to muczios gracjas w chuj :heart:
Uwaga! Użytkownik poppy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Lubię 2-3 piwa wypić zaraz po spaleniu.

Z wódką nie polecam mieszać, chyba że będą to jakieś niewielkie ilości.

Kiedyś po dobrej imprezie alkoholowej wróciłem do domu i chciałem się jeszcze zbakać to po zjaraniu chyba nawet nie poczułem upalenia, bo od razu mnie zamuliło i poszedłem spać. ;D
  • 192 / 1 / 0
W ogóle, możliwe że powtarzam treść którą ktoś już zapodał, ale - empirycznie sprawdzone - marihuana palona do alkoholu zmniejsza kaca, a częstokroć w ogóle go niweluje.

Tym bardziej powinna być legalna w kraju, gdzie ludzie chleją na potęgę :P
  • 3363 / 360 / 0
beer before the grass - you're on the ass
grass before the beer - you're on the clear
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.