Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1399 / 360 / 13
@LeszekSmieszek tzn, że przekroczyłeś referencyjną wartość spożycia 50-krotnie %-D ciekaw jestem jak żeś to uczynił bo z tego co się orientuję to większość preparatów na rynku zawiera 1mg melatoniny w tabletce, to co ty… pałaszowałeś pół słoika na raz? :trucizna:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 1749 / 584 / 0
LEK-AM w Polsce ma 5 mg, tutaj biorę 2-3 czasem do spania, zresztą nawet 10 takich to mniej masy tabletkowej niż 3 tabletki Thiocodinu także co za problem? za to w Holandii waliłem nierzadki po 50 mg z tych preparatów co są w Albert Heijn chociażby na fajne sny czy w miksach, często te opakowania jumałem, tanie to nie było, po 20 euro za opakowanie xD ja nie zwracam uwagi na RWS, gdybym się kierował tymi wartościami to bym nadal wielu chorób się nie pozbył czy miał niedobór albo nadmiar tego i tamtego — jak dobrze, że to nie są normy przymusowe 🙏 no w każdym razie jak mówiłem nikomu nie polecam czynić po mojemu
  • 138 / 6 / 0
ChatGPT pisze:
difenhydramina (Senolek)

Silny antyhistaminik H1, przenika do mózgu łatwiej niż dimenhydrynat → większy potencjał uspokajający.

Potencjał psychoaktywny: wyraźny w porównaniu z dimenhydrynatem.

W większych dawkach może wywoływać senność, euforię, halucynacje, dezorientację.

Czasem jest używana w eksperymentach „recreational” w dawkach przekraczających terapeutyczne, ale jest to niebezpieczne: ryzyko arytmii, zatrucia, drgawek.
Ktoś to ćpał?
Jaka dawka żeby sie nie przekręcić?
  • 1399 / 360 / 13
Do ćpania chujowe ale do podbicia opio spoko (takie 50-100mg akuratnie) — w USA nastolatki wpierdalają całe opakowanie Benadrylu na tiktaku i zdychają kilka dni na intensywnej terapii także nwm czy gra warta świeczki :patrzy:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.