Wszystko o kaktusach - metody przyrządzania, uprawa, odmiany, opisy działania
ODPOWIEDZ
  • 19 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: NorNumer »
ma ktoś jakieś namiary sklepów gdzie można kupić skóry z kaktusów?
Uwaga! Użytkownik NorNumer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 8 / 0
W polskich sklepach nie uswiadczysz, bo illegal...
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: King Felix »
I na wszelki wypadek nie próbuj sprowadzać z zagranicy. Można niezły przypał zebrać. Lepiej sam hoduj kaktusy. Jaka będzie satysfakcja, jak już po tych wszystkich latach będziesz mógł je zjeśc ;-)
Uwaga! Użytkownik King Felix nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
A można doodbytniczo? :x
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 2244 / 25 / 0
Najlepiej całego, razem z kolcami.
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2008 przez borrasca, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
No właśnie to mam na mysli :D
  • 2244 / 25 / 0
W takim razie powodzenia!
Zdaje się, że będzie potrzebne. ;-)
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2008 przez borrasca, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Zawsze jeszcze można w kanał. :P
  • 2244 / 25 / 0
Chyba wpaść. :-)
  • 178 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: marcin »
posiałem jakieś 3 miesiące temu t. panchoi i t. peruvians moje pytanie jest takie t. panchoi dopiero mi zaczeły wschodzić, a peruviansy jeszcze nie, czy one wzejdą jeszcze ?
Uwaga! Użytkownik marcin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.