Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1509 / 223 / 0
No to masz problem. :D
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 2976 / 256 / 0
Uroboros pisze:
To już prędzej sobie więcej majki niż otoczki zdrapiesz ;).
Praktyka czyni mistrza :cool:
Uwaga! Użytkownik GFr2sERaXi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
Po chuj zmywać tę otoczkę ? Rozpuść całą tabletkę, zassaj w pompkę i myk w dupala. ( pamiętaj o lewatywie). Tak wgl to wątpię czy coś poczujesz, chyba że masz 0 tolerke. Sevredol 20 mg to siarczan morfiny a to się = 15 mg morfiny.
  • 455 / 19 / 0
Zajebałem te 20 mg w dupsko,ale powiem szczerze,że słabo było.Niby było coś tam czuć ,ale może za dużo się spodziewałem.Dorzuciłem jeszcze pozniej 180 mg kody,ale to dużo nie dało
"Świat który stworzyłem był kaleki.Chciałem bólu prawdy"
Mikołaj Jaska
  • 2538 / 215 / 0
Mogłes ja oralnie łyknąć równie dobrze. W każdym razie mi dużej różnicy nie robi, mam wrażenie nawet że pr się nawet dłużej ładuje. Po ile minutach weszło ? I to tylko jedna tabletka była, więc czego oczekiwałeś, 15 mg majki dupy Ci nie urwie ;)
  • 1794 / 124 / 0
Kurwa, chopaki, 20mg, serio? Jak pierwszy raz majkę waliłem to było 100mg iv, a i tak było słabo :S. Taka fajniejsza koda.

Sławomir - ale zrobiłeś wcześniej lewatywę?

PS : Jeśli zabrzmiało jakbym się chwalił to nie o to chodziło. Po prostu to śmiesznie mała dawka była :).
Któż nam powróci te lata stracone
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
  • 1509 / 223 / 0
Uroboros pisze:
Jak pierwszy raz majkę waliłem to było 100mg iv, a i tak było słabo :S. Taka fajniejsza koda. (...) PS : Jeśli zabrzmiało jakbym się chwalił to nie o to chodziło. Po prostu to śmiesznie mała dawka była :).
Jak pierwszy raz walnęłam majkę iv to byłam w ciągu kodeinowym. Wrzuciłam sobie 50 mg - za mało. Wzięłam 100 mg - już lekko za dużo w takim sensie, że "wyjebało mnie z butów". Za każdym innym razem ktokolwiek musiał mi w denerwujący sposób przeszkodzić w "operacji" puknięcia, ale o tym innym razem lub wcale, bo generalnie chodzi o to, że nie mów o dawce 100 miligramowej dawce morfiny, że jest śmieszna, proszę. :)
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 50 / / 0
A macie też tak z majką, że jak weźmiecie za dużo to nie macie żadnych problemów z oddychaniem, tylko po strzale zaczynają Wam oczy łzawić i trochę kaszlecie? Ja tak miałam przy pierwszych razach z mają, wtedy brałam co 3-4 dni PST (500g), helupa chyba też czasem była, później (po 2 lub 3 dniach) 100 mg majki i było ok, a po dniu przerwy 200 mg i takie objawy miałam. Nie myślałam o tym nigdy jak o przedawkowaniu, bo nie miałam żadnych trudności z oddychaniem.
"It's not the end of the world. But you can see it from here"
  • 486 / 27 / 0
A to nie przypadkiem Uroboros miał tą pechową przypadłość, że opio słabo go klepią i zarzuca sporawe dawki bez lepszego efektu? :-p
ciris@tutanota.com
  • 2538 / 215 / 0
Dokładnie on :D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.

Heroina ukryta w cegłach. Ponad tona zatrzymana w Porcie Gdynia

Wspólne działania Centralnego Biura Śledczego Policji (CBŚP) oraz Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) doprowadziły do przejęcia ponad tony heroiny o czarnorynkowej wartości blisko 220 milionów złotych. To największe zabezpieczenie narkotyków w takiej ilości od dekady na terytorium Polski, a szczegóły tej spektakularnej akcji przedstawili na specjalnej konferencji prasowej minister spraw wewnętrznych i administracji Marcin Kierwiński oraz minister finansów i gospodarki Andrzej Domański.