ODPOWIEDZ
  • 350 / 4 / 0
proponowalbym zrobic tzw. klubówkę ;) czyli normalna porcje MDMA + polowa dawki (a nawet 1/3 dawki) amfetaminy tzn. w Twoim wypadku fetą :D tak zadzaiala najlepiej ;)
  • 193 / 2 / 0
ogólnie pytam o to bo będe niebawem jechał na pewną DUŻĄ imprezkę i z mojego miasta jest to jazda ok 7 godzin pociagiem i zeby te droge przetrwać i jeszcze mieć siły na balety do rana znajomi mnie namawiają na grube kreski fetki w pociągu a jak wiadomo po wyjściu z pociągu feta będzie jeszcze działać i zastanawia mnie czy wtedy jak bede zfetowany od kilku godzin czy jak zarzuce kryształy czy jeszcze do nich bede musiał dołożyć fetki czy poprostu to co juz będzie w krwioobiegu wystarczy ??
  • 1558 / 18 / 0
l s pisze:
Pytalas o krysztal na slasku?
Okolice 100zl to mef na 100%
Błąd. Od czasu do czasu jest dobry kryształ mdma za 100zł.. na śląsku.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 7 / / 0
[ external image ]

Użytkownik chce, żebyście mu powiedzieli, czy to może być MDMA - tak przynajmniej zrozumiałem [przyp. mod.] @czeslaw
  • 449 / 9 / 0
A my jestesmy wrozkami albo jasnowidzami? Nie wiem czy to MDMA, mefedron czy jakies inne gowno, choc mefa przypomina najmniej. Swoja droga zjadlbym. A skoro ma takie cos, niech skosztuje i podzieli sie wrazeniami,.bo chyba osoba ktora mu to sprzedala, okreslila co to jest? Pomijajac juz autentycznosc slow dilla. Czekam na opis dzialania, tez chce taki woreczek.
  • 3449 / 122 / 8
Ja takiego woreczka nie chcę, MDMA powinno być w kryształach - jeśli nie jest, to na 99% w ogóle nie jest to MDMA lub jest tylko częściowo (reszta to dosypka niewiadomego autorstwa i pochodzenia). Bardzo wątpliwe, żeby ktoś bez powodu z kryształów (które są powszechne na rynku hurtowym), robił proszek na rynek detaliczny. Gdyby mi ktoś to wciskał jako MDMA, nie kupiłbym.

Spróbuj rozpuścić w wodzie, potem przekrystalizować i zobacz co z tego wychodzi. Jeśli ładne spore kryształki, to może być MDMA. Jeśli nie wszystko się rozpuści - dosypka, możesz odparować i walić donosowo bo pewnie dostałeś fetę (w najlepszym razie jakiś keton).
  • 7 / / 0
a mozliwe ze to jakas gowniana substancja z dopalaczy ?
bo wydajemi sie ze to mef jedynie mefa mozna jebnac
  • 449 / 9 / 0
wiesz w ogole za ile to kupiles? ile jest tego wagowo? co ci powiedziala osoba ktora ci to sprzedala? nas sie pytasz co kupiles? miejcie litosci.. :nuts:
  • 934 / 12 / 0
Jakoś nie wygląda to na mdxx. Szczerze mówiąc widziałem lokalnie sprzedawanego 4meca o identycznym wyglądzie. Marqius też by to potwierdzał, żadnej zmiany barwy.
  • 12 / 1 / 0
Witam :)

Po długich poszukiwaniach kryształów udało mi się w końcu dostać coś takiego:

[ external image ]

[ external image ]

[ external image ]

Jak myślicie czy to jest to co ma być :heart: :heart: :diabolic: :diabolic: ;] ;]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.