Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
dodam, ze przedwczoraj zjadlem 10 mg sedamu i nie poczulem absolutnie nic ;p
Witajcie, jestem w trakcie odstawiania lekow ( to moja decyzja) obecnie zszedlem na 0,25 mg alpry dziennie w dwoch dawkach po pol tabsy, do tego odstawiam mozarin. Lekarz powiedzial ze alpre moge odstawic odrazu i nic mi nie bedzie, ale boje sie tego bo jak nie wezme to odrazu mi sie pogarsza smaopoczucie itd.. Mam 2 pytania:
1 jak sadzicie moge odstawic zomiren odrazu z dnia na dzien? i po ilu minie ten efekt odstawienia?
2 Odstawenie Mozarinu 15 mg mi rozpisal na 10 dni 7 dni po pol tabletki 3 dni po cwiartce.
Prosze o komentarze, ogolnie boje sie lekow i skutkow odstawiennych pozdrawiam
Po przerobieniu ok 60mg w 1,5 miesiaca czyli stosunkowo niedużo, wyczuwam wiele przewleklych symptomów opisanych tutaj ( po 3 miesiacach od odstawienia )
http://www.benzo.org.uk/polman/bzcha03.htm#27
Za to dobrze sprawdza sie na wszelakich zejsciach, nasennie oraz do niektorych mixow.
Jeżeli nie będziesz wyrabiał "na sucho", to może pomyśl o zamianie na jakieś słabsze i dłużej działające benzo. Osobiście polecam klorazepat - zdaje egzamin i bardzo długo działa.
Odnośnie różnych leków z alprą - na mnie najlepiej działał oczywiście Xanax, ale tuż za nim był mało wspominany tutaj Afobam. Alprox i Zomiren były wyraźnie gorsze.
Wielkie dzięki za info.
Nie wiem czy jest. Jak ja brałem ten syf, to zawsze był problem z dostaniem 2mg (tyle, że ja kupowałem xanax).
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.