Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Szwajcar działa jak należy ?
  • 140 / 11 / 0
Czy branie SNRI może mieć jakiś wpływ na działanie fenibutu czy to nie koliduje ze sobą?

Fuzja /d5

@lazanioro
U mnie feni od szwajcara działa dobrze, ale przy trochę większych dawkach, u mnie około po pół łyżeczki było czuć jakiś efekt lekki, a lekko czubata łyżeczka już solidnie działa
  • 21 / 1 / 0
Łyżeczki czy miarki ?Mam tego szwajcara,wygląd legitny.
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2022 przez lazanioro, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 140 / 11 / 0
@lazanioro
Ja odmierzam zwykłą łyżeczką do jedzenia, nie tą plastikową miarką, wygodniej jest.
  • 510 / 111 / 0
U mnie fenibut na tyle wolno się wczytuje, że biorę go na noc i rano wstaję uśmiechnięty.

Na początku fenibut w ogóle mnie nie "klepał".

Później zaczął.

Następnie zacząłem testować dawki do 5 gramów, co skończyło się zatruciem, które było długotrwałe i bardzo nieprzyjemne.

Obecnie stosuje rzadko i niskie dawki, poniżej 1 grama. Oczekuje od fenibutu jedynie podwyższenia nastroju. Do zmieniania świadomości jednak uważam, że są lepsze środki w bogatym menu restauracji zwanej życiem.
  • 389 / 99 / 4
O to u mnie podobnie było na początku. Pierwsze kilka razy byłem bardzo rozczarowany i wydawało mi się, że wyrzuciłem kasę w błoto a tu proszę, zaczęło klepać i to całkiem przyjemnie. Solidnie poprawia nastrój, działa przeciwlękowo i motywuje do roboty. Zwykle przyjmuję 2,5-3,5 grama, a peak nadchodzi po ok. 4h. Dziwi mnie trochę rozstrzał dawek między ludźmi. Niektórzy mocno reagują na kilkaset mg a inni stwierdzają że działanie jest nikłe przy kilkugramowych porcjach. Chyba największą dawką jaką przyjąłem było coś w okolicach 8g i wcale nie odczułem tego jakoś ekstremalnie (chociaż oczywiście nikogo do powtarzania tego nie zachęcam). Działanie bardzo przyjemnie łączy się z pregabaliną i kofeiną.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 17 / 4 / 0
Co to zbanowe czy co ? na allegro tego kiedys pelno bylo a teraz nie widze
  • 8 / / 0
Próbował ktoś Phenibut + kanna? Gdzieś czytałem, że zajebiste combo.
Ciekawi mnie połączenie Phenibut + kanna i popularny miks (PEA+Hordenina/inne Mao-B).
Zgaduje, że nikt nie próbował?
Jeśli nie ma przeciwwskazań to będę zdawać relacje.
  • 14 / 1 / 0
Dobrze że ten nasz szwajcarski sklep jest. Teoretycznie 10g wystarcza na 5 razy... Ja to biorę rekreacyjnie na jakieś wyjście na misto czy coś, wtedy się nie marnuje. Grzeje w tyłek.
Uwaga! Użytkownik AleksanderNovak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 99 / 4
@Bania1993 Nadal legalny, ale od dłuższego czasu są duże problemy z dostępnością.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków

CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.

"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”

Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.