Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 21 / 1 / 0
Szwajcar działa jak należy ?
  • 143 / 11 / 0
Czy branie SNRI może mieć jakiś wpływ na działanie fenibutu czy to nie koliduje ze sobą?

Fuzja /d5

@lazanioro
U mnie feni od szwajcara działa dobrze, ale przy trochę większych dawkach, u mnie około po pół łyżeczki było czuć jakiś efekt lekki, a lekko czubata łyżeczka już solidnie działa
  • 21 / 1 / 0
Łyżeczki czy miarki ?Mam tego szwajcara,wygląd legitny.
Ostatnio zmieniony 02 sierpnia 2022 przez lazanioro, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 143 / 11 / 0
@lazanioro
Ja odmierzam zwykłą łyżeczką do jedzenia, nie tą plastikową miarką, wygodniej jest.
  • 510 / 112 / 0
U mnie fenibut na tyle wolno się wczytuje, że biorę go na noc i rano wstaję uśmiechnięty.

Na początku fenibut w ogóle mnie nie "klepał".

Później zaczął.

Następnie zacząłem testować dawki do 5 gramów, co skończyło się zatruciem, które było długotrwałe i bardzo nieprzyjemne.

Obecnie stosuje rzadko i niskie dawki, poniżej 1 grama. Oczekuje od fenibutu jedynie podwyższenia nastroju. Do zmieniania świadomości jednak uważam, że są lepsze środki w bogatym menu restauracji zwanej życiem.
  • 389 / 100 / 4
O to u mnie podobnie było na początku. Pierwsze kilka razy byłem bardzo rozczarowany i wydawało mi się, że wyrzuciłem kasę w błoto a tu proszę, zaczęło klepać i to całkiem przyjemnie. Solidnie poprawia nastrój, działa przeciwlękowo i motywuje do roboty. Zwykle przyjmuję 2,5-3,5 grama, a peak nadchodzi po ok. 4h. Dziwi mnie trochę rozstrzał dawek między ludźmi. Niektórzy mocno reagują na kilkaset mg a inni stwierdzają że działanie jest nikłe przy kilkugramowych porcjach. Chyba największą dawką jaką przyjąłem było coś w okolicach 8g i wcale nie odczułem tego jakoś ekstremalnie (chociaż oczywiście nikogo do powtarzania tego nie zachęcam). Działanie bardzo przyjemnie łączy się z pregabaliną i kofeiną.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 17 / 4 / 0
Co to zbanowe czy co ? na allegro tego kiedys pelno bylo a teraz nie widze
  • 8 / / 0
Próbował ktoś Phenibut + kanna? Gdzieś czytałem, że zajebiste combo.
Ciekawi mnie połączenie Phenibut + kanna i popularny miks (PEA+Hordenina/inne Mao-B).
Zgaduje, że nikt nie próbował?
Jeśli nie ma przeciwwskazań to będę zdawać relacje.
  • 14 / 1 / 0
Dobrze że ten nasz szwajcarski sklep jest. Teoretycznie 10g wystarcza na 5 razy... Ja to biorę rekreacyjnie na jakieś wyjście na misto czy coś, wtedy się nie marnuje. Grzeje w tyłek.
Uwaga! Użytkownik AleksanderNovak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 389 / 100 / 4
@Bania1993 Nadal legalny, ale od dłuższego czasu są duże problemy z dostępnością.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.