Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5353 / 960 / 0
@nCuX jasne masz rację, jak widać nie dociera, jego sprawa nic na siłę, napisał już że wie jak to jest ale vapo chyba pierwszy raz także powodzenia %-D

@kolebole guma do żucia, płyn do higieny jamy ustnej, standardowe mycie zębów, pasta do zębów według mnie może być normalna choć ostatnio jest trend na bezfluorowe. Z fartem %-D

P.s generalnie to zapobiegaj szczękościskowi i wysuszeniu jamy ustnej, nie zapominaj o nawadnianiu.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 512 / 71 / 0
" raczej nie mam zamiaru wypalić tego 4g w ciągu, to by było raczej z resztą niemożliwe, bo w poniedziałek mam zamiar iść do pracy" o kurwa ale parsknalem %-D

jak zaczniesz jarac to skonczysz dopiero jak skonczy Ci sie ryz, jak jeszcze bralem to mialem zasade ze nigdy wiecej jak piatke naraz nie kupowalem. kilka razy wzialem dyche i koncowke juz oddawalem komus albo wyrzucalem w amoku, bo po prostu nie moglem przestac dopalac. taki drug, za dobry
  • 5353 / 960 / 0
Zresztą odnośnie jeszcze tych zębów to ja dorzucę ostatni już trzy grosze bo po prostu muszę %-D jak zaczynasz dopiero przygode z vapo to te 4g krzywdy nie zrobi, ja przepalilem ponad 100g z tym że nie mety ale ketonów, jednak jest to jeden chuj i to chemia i to chemia, inhalujesz chemiczne opary więc na dłuższą metę jak polecisz i zaczniesz płynąć tym nurtem to nic Ci uzębienia nie uratuje, jedynie przy dbaniu to genetyka moim zdaniem, są ludzie którzy dostali w genach po prostu uzębienie nie do zajechania a są tacy którym się sypią przez brak higieny i słabe geny w moment dosłownie. Ja należę do tej drugiej grupy, nie pomogło to i inhalowanie po 2 latach zabawy jak za chwilę nie pójdę do stomatologa to będę posiadaczem sztucznej szczęki na NFZ, bo na implanty mnie nie stać a jubilera, kantoru czy banku nie zamierzam okradać :korposzczur:
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 5358 / 978 / 0
A niedawno mi pisales że wszystko dobrze z zębami
Byle za szybko nie myć po paleniu
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 99 / 21 / 0
@kolebole Powodzenia tam na szlaku. Zdaj raport po weekendzie jak było, chociaż wielu domyśla się odpowiedzi %-D

Dbaj o nawodnienie jamy ustnej i nie szoruj zębów zbyt często, bo jeszcze złapiesz wkrętkę i zetrzesz całe szkliwo haha
  • 5353 / 960 / 0
03 lipca 2026ledzeppelin2 pisze:
A niedawno mi pisales że wszystko dobrze z zębami
Byle za szybko nie myć po paleniu
Taaa, bo tak było w jednej chwili się posypały jak wyżej wspomniałem..m
  • 512 / 71 / 0
Jak się wkręciłem w jaranie to musiałem interweniować i robić kanalowo którąś czwórkę czy tam piątkę, oczywiście poszedłem tam nakurwiony ryżem jak armata - traumatyczne przeżycie, ale ząbek do dziś się trzyma. Żuj gumę, nawadniaj się (butelka wody pewnie będzie stała całą noc nieruszona na biurku) i powodzenia! Każdy z nas chyba kiedyś myślał że meta go nie pokona ;)
Ps. Pikoludki, albo pikołaki (też dolnyslask hehe)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.