Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 559 / 2
20 grudnia 2022MefedronowyKoneser pisze:
Ogólnie chciałbym sprawdzić kiedyś swoją rozkminę jak by to było przyjarać DMT na peaku 250 ug LSD.

Ale raczej nigdy się nie odważę czuję że zmiotło by mnie z planszy :D
Ty jesteś niezły ananas jak chcesz wziąć DMT i LSD ło kurwa @DelicSajko co o tym myślisz?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 690 / 310 / 0
Marzy mi się Narkotyk, który sprawi że znikną wszystkie problemy, będzie szczęście i radość, błogość, pewność siebie, czysty umysł.. i który... nie uzależnia.....
Bóg rozdaje karty.. diabeł je miesza...
  • 3220 / 911 / 5
Czyli DMT?
@Mefistofeles1945
Nie wiem, nie polecam miksów z DMT, każdy robi to na własną odpowiedzialność :p ja raczej nigdy nie spróbuję.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 3481 / 738 / 9
Ja niby taki hura do przodu, ale z elfami się jeszcze nie widziałem...
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2647 / 42 / 0
O pce, czy 3 ho PCP.

I nie trzeba nic więcej.
Dragi idealne.
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 837 / 254 / 0
Pewne MDA bo wydaje mi się, że już jadłem ale nie mam pewności. I zwykłe MDMA mi się znudziło
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 68 / 16 / 0
Najchętniej wymieniłbym połowę istniejących substancji, aczkolwiek cieszyłbym się gdybym mógł a nie będę mógł pewnie nigdy wziąć Oxycodone i większość dysocjantów. Z innych to na pewno Adderall i DMT
  • 8 / 4 / 0
moim wymarzonym narkotykiem był oksykodon, a po obejrzeniu euforii to juz całkiem Xd dotychczas brałam tylko apteczne badziewie bez recepty, bylam przekonana w 100% ze jak kiedys bedzie mi dane sprobowac oxow to nic innego mnie nie bedzie jarac i ciekawić. oxow spróbowałam, ale teraz wale w nos, zycie jest przewrotne
  • 85 / 34 / 0
czyste DMT w krysztale, 5-MeO-DMT (żaba)
  • 13 / 4 / 0
fentanyl, Hercia - na długim życiu mi nie zależy a chce doświadczyć tego co najlepsze (podobno).
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.