Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
a aby nie robić offtopu- no kurwa nie wydaje mi się, że tak jest po każdym dragu.
Ale nie było żadnych innych "uboków" jedynie ta potliwość. Poza tym mocno. Superman.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Weszło po 40 minutach i nagle. Wtedy się zaczął też ciulowo pocić (poza resztą normalnych objawów jak brak teczówek). Z napojów izotoniczne, plus piwo.
po MDMA jest większa, ten Superman to mogło być PMMA, które może jeszcze zwiększać
Wzielam MDMA, 250mg. Po tygodniu 200mg. Zadzialało dobrze, ale nie az tak dobrze, oczywiscie. Pozniej trzeci raz po tygodniu i znowu po dwoch tygodniach. - dwa ostatnie razy to cos okropnego, moge nazwac to bad tripem, wszystkie efekty uboczne, nudności itp, więc czas działania spędziłam przy ubikacji, chociaż nie wymiotowałam, ale totalny brak uczucia szczęscia i wszystkich pozytywnych efektów XTC.
Po 6 tygodniach (suplementowałam trochę 5htp, ale nei jakoś regularnie) spróbowałam jeszcze raz i skończyło się tak samo. Te 3 bad tripy to dawka 100mg.
Boję się próbować brać więcej, bo nie zniosłabym takiego okropnego uczucia nasilonego.
Slyszalam, ze gdy wezme wiecej zadziala, ale nie bardzo chce probowac, bo przeciez wtedy te wszystkie efekty uboczne bylyby rowniez mocniejsze, a taki bad trip nie jest latwy do zniesienia.
Czy kiedykolwiek powróci jeszcze do mnie ta słynna magia? Czy miał ktoś podobną sytuację? Czekac rok i sprobowac jeszcze raz?
Ale mniejsza z tym. Tak, magia powróci.Zrób sobie z pół roku przerwy i zarzuć więcej, może nie 250 ale też nie 100 choć ja preferuje nie często ale konkretnie, oczywiście wiedząc co jem.
Tak więc bez paniki i zapomnieć na pół roku że MDMA w ogóle istnieje;)
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.