I pytanko, czy kiedykolwiek jak braliście fen, czuliście serce? TZN. Kłucie w sercu, powiedzmy 2 dniach odstawki, w trakcie brania (loading), jeśli możecie to wypowiedzcie się na ten temat proszę :) <- u mnie to występowało bardzo często, no i ogólnie fen podnosi ciśnienie porządnie, bynajmniej u mnie, z natury nisko ciśnieniowiec.
@rosyjskikomandos z sercem nigdy problemu nie miałem ale zawsze na drugi dzień czułem ucisk w klatce oraz kurewsko się pocę, prawie jak po bk
Złączono posty — CATCHaFALL
Prosiłbym o połączenie postów żeby nie robić spamu. No dobra więc recenzja tego kryształu, z alledrogo, jak dobrze dobierzecie gramaturę to będzie miło, napewno 500mg tego kryształu więcej zdziała niż 500mg prochu to potwierdzam, ale wcale nie jest to jakieś turbo wybitny upierdalacz ten kryształ, spodziewałem się takiego wow, a jest podobnie do sns za czasów świetności sprzed kilku lat, z rana jak wjechało 2g to zupełnie inaczej, czuć fenibutową jazdę, muzyka klubowa wchodzi jak złoto, masz ochotę zaczepiać ludzi i wchodzić w dialogi, dosyć długo ładuje się ten fen, nawet do 3-4h w moim odczuciu, także opcja spoko jak na tą chwile nic lepszego nie znalazłem, chciałem dzisiaj domówić trochę, ale rzuciliście się na to że nic już nie ma :(
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi
Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.