I pytanko, czy kiedykolwiek jak braliście fen, czuliście serce? TZN. Kłucie w sercu, powiedzmy 2 dniach odstawki, w trakcie brania (loading), jeśli możecie to wypowiedzcie się na ten temat proszę :) <- u mnie to występowało bardzo często, no i ogólnie fen podnosi ciśnienie porządnie, bynajmniej u mnie, z natury nisko ciśnieniowiec.
@rosyjskikomandos z sercem nigdy problemu nie miałem ale zawsze na drugi dzień czułem ucisk w klatce oraz kurewsko się pocę, prawie jak po bk
Złączono posty — CATCHaFALL
Prosiłbym o połączenie postów żeby nie robić spamu. No dobra więc recenzja tego kryształu, z alledrogo, jak dobrze dobierzecie gramaturę to będzie miło, napewno 500mg tego kryształu więcej zdziała niż 500mg prochu to potwierdzam, ale wcale nie jest to jakieś turbo wybitny upierdalacz ten kryształ, spodziewałem się takiego wow, a jest podobnie do sns za czasów świetności sprzed kilku lat, z rana jak wjechało 2g to zupełnie inaczej, czuć fenibutową jazdę, muzyka klubowa wchodzi jak złoto, masz ochotę zaczepiać ludzi i wchodzić w dialogi, dosyć długo ładuje się ten fen, nawet do 3-4h w moim odczuciu, także opcja spoko jak na tą chwile nic lepszego nie znalazłem, chciałem dzisiaj domówić trochę, ale rzuciliście się na to że nic już nie ma :(
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.
Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści
W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.