Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 539 / 35 / 0
Nie zależy od regionu tylko od kontaktów.
  • 1817 / 110 / 0
Jasne że fałsz. Założę się o każde pieniądze, że w każdym mieście w Polsce gdzie żyje powyżej 50 000 ludności dobre tabsy gdzieś będą krążyły, choć oczywiście to prawda, że nie dla każdego bez kontaktów będą one łatwe do dostania. ;)
  • 2 / / 0
Mam pytanie czy ktoś z was też tak ma. Wszyscy moi znajomi, którzy brali pixy ok 16 osób już po 1 sztuce są idealnie porobieni. Zarówno grubsi wyżsi mniejsi więksi młodsi starsi. Mnie 1 nie robi wcale czuję się tylko pobudzony i nie mogę spać ale to raczej zasługa dodatków do tych piguł jak feta. Oczywiście po oczach widać itd ale nie mam bani. Podobnie jak miałem czysty kryształ to 150 też nie dawało rady dopiero jak do tego 150 dodałem pixe to podziałało. W przypadku samych pixów to muszę brać 2 wtedy bania jest ok ale wtedy to już jestem pobudzony za bardzo no i wyglądam już chujowo :P Biorę średnio raz na 3 miesiące więc przyzwyczajenie odpada. Czy ktoś z was też tak ma ? Czym może to być spowodowane bo mi nikt nie wierzy i mówią mi, że sobie wkręcam.
  • 1817 / 110 / 0
Po prostu masz łeb do ćpania i nie cackasz się w tańcu, znam to bo mam tak samo. Nie wiem w czym problem? po prostu żresz 2 lub 3 tablety i jedziesz z tym światem. niektórzy już tak mają że muszą więcej niż reszta żeby poczuć to samo. ;)
  • 2 / / 0
Dzięki za odpowiedź. Właśnie jeśli chodzi o łeb do ćpania to tylko to MDMA mi tak ciężko wchodzi inne dragi normalnie. Jak jest sam kryształ to nie ma problemu gorzej właśnie pixy bo po 2 czy 2,5 to nie mogę w miejscu ustać :P i robię przypał :D
  • 1121 / 157 / 0
Jaki tam przypał, dobra pizdę wtedy masz i tyle. Nie przejmuj się tym i leć dalej %-D
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 291 / 7 / 0
Ci Ludzie ktorzy pierdolą że w pl nie ma dobrych tabsów to tak na prawde oni nie maja dobrych kontaktów. Są miasta nawet o wiele mniejsze niż 50 tys i lataja pixy 200+ i to za 15 zl przy 1 sztuce a przy 10 jest to 100zł ale trzeba miec zaufanego chlopa ktoremu chce sie jezdzic po to do nl i pozniej jak ci da taka pigule to pachnie anyżem a jak ja przepolowisz na pół to az sie kryształy wysypują i wtedy to sa dobre piguly ;)
  • 62 / 1 / 0
15zl za 200+? Nie chce mi się w to wierzyć, co nie znaczy że ktoś gdzieś tak nie ma, ale to raczej przypadek 1:10000, bo przy jednak już mocniejszych pixach ceny miałem kolo 30zl za sztuke :/ i ktoś się orientuje jakie są ceny XTC właśnie u holendrów? Za sztukę i powiedzmy za 100, żebym ja za dużo nie zaproponował, ale też nie chcę żeby mnie lekko wyjebali na hajs :D
  • 1121 / 157 / 0
Czemu nie 15zł za 200+? Jeżeli masz dobre kontakty i jesteś wysoko w łańcuchu pokarmowym to dostaniesz nawet za 15zł, a jak więcej sztuk to pewnie jeszcze taniej.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 299 / 11 / 0
kotokurwapies pisze:
15zl za 200+? Nie chce mi się w to wierzyć, co nie znaczy że ktoś gdzieś tak nie ma, ale to raczej przypadek 1:10000, bo przy jednak już mocniejszych pixach ceny miałem kolo 30zl za sztuke :/ i ktoś się orientuje jakie są ceny xtc właśnie u holendrów? Za sztukę i powiedzmy za 100, żebym ja za dużo nie zaproponował, ale też nie chcę żeby mnie lekko wyjebali na hajs :D
Na sztuki nie jestem pewien, ale znajomy co teraz w NL przebywa, opowiadał mi o 2 ojro/sztuka przy 100
Czasem 1,8 ojro
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
ODPOWIEDZ
Newsy
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.