Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1962 / 206 / 0
Wapo meth to szatan. Strasznie szybko można doprowadzić się do ruiny. hel przy tym to dla dzieci jest ;) Najlepiej mieć tyle ile się zużyje na jeden raz, czyli od ćwiartki do może max grama.

Jak pierwszy raz bucha wziąłem to aż usiadłem bo żadna substancja mi takiej przyjemności nagle nie zapewniła. Jakieś alfy czy nepy to masakra, dopalanie co chwilę bo kilka minut fazy i zjazd. A przy piko elegancko, można zapomnieć na kilka godzin i nic się nie dzieje.

@serotoninowy, ile najdłużej leciałeś? Ja jakieś 4 doby, często po 2-3. Najgorzej, że z każdą kolejną nieprzespaną nocą czułem się coraz bardziej wypoczęty. Trzeba uważać ;)
Take DXM and Be Happy
  • 5195 / 927 / 0
3 tygodnie, spaliłem 70g ketonów...
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2216 / 369 / 0
06 maja 2026schizoluszek pisze:
24 lutego 2026OdwiertKorzenny pisze:
Czy po mecie będzie sie lepiej trzepało niż po ketonach?
Nie jadłem, kiedyś miałem propozycje 200/g z dolnego, a cena ta ponoć uczciwą jest.
Ciekaw jestem 😱
tak, meta nierowna ketonom, ale placisz wiekszym ryzykiem.
Czy tak ciężko odpisać po czym się lepiej wali konia ?
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 494 / 65 / 0
Jasne że po mecie trzepanie konia jest najlepsze. Żaden keton nie ma podjazdu do kilkudniowego trzepania kapucyna na ryżu, a jak wjadą do tego kurwy i zaczniesz z nimi palić.... Krzyż na drogę ;)

Uważajcie, bo seks na mecie potrafi zniszczyć pociąg seksualny do końca życia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.