Jak pierwszy raz bucha wziąłem to aż usiadłem bo żadna substancja mi takiej przyjemności nagle nie zapewniła. Jakieś alfy czy nepy to masakra, dopalanie co chwilę bo kilka minut fazy i zjazd. A przy piko elegancko, można zapomnieć na kilka godzin i nic się nie dzieje.
@serotoninowy, ile najdłużej leciałeś? Ja jakieś 4 doby, często po 2-3. Najgorzej, że z każdą kolejną nieprzespaną nocą czułem się coraz bardziej wypoczęty. Trzeba uważać ;)
06 maja 2026schizoluszek pisze:tak, meta nierowna ketonom, ale placisz wiekszym ryzykiem.24 lutego 2026OdwiertKorzenny pisze: Czy po mecie będzie sie lepiej trzepało niż po ketonach?
Nie jadłem, kiedyś miałem propozycje 200/g z dolnego, a cena ta ponoć uczciwą jest.
Ciekaw jestem![]()
To znany efekt. Stymulanty powodują u ludzi straszne dewiacje. Od pedalstwa, przez fetysz karłów aż po zoofilię i scat (takie śpiewanie jazzowe).
Dotyczy to niemal wszystkich stymulantów, najsilniejsze efekty widać po miłośnikach metamfetaminy i bieda-ketonów oraz kawy.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
12 maja 2026awonor pisze:Dwa lata jestem czysty, a wystarczy że zatrace się we wspomnienia, i wraca ciśnienie jak na początku odstawki. Chory syf11 maja 2026nCuX pisze: Tego pierwszego razu się nie zapomina:)
Poza tym do seksu się to nie nadaje bo kilka ruchów i już się spuszczasz . Czasami samo zapalenie już prawie orgazm powoduje
Uważam że 3 cmc. Czy nawet 4 cmc w zaleznosci od sortu znacznie bardziej zezwierzeca i tylko o jednym się myśli. Do tego odrobina giebla i to najlepszy mix na ruchacz ,
/masturbator mode
Każdy ma swoje preferencje.
Po 3cmc jeszcze można do klubu pójść i się bez wstydu pokazać
W pewnym sensie wybitny narkotyk . Szkoda ze tak strucie szybko przychodzi.
Po dobrym meth prawie w ogóle zwały nie ma . Co jest dosyć zgubne
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.