Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Swoja droga co widzicie dokladnie w tym DXM koledzy? Dzisiaj polecialo u mnie 600mg i rzeczywiscie mozna spojrzec w siebie, poczuc sie jak w innym wymiarze jednak jakie sa wasze odczucia? Bo o przyjemnosci z dzialania chyba nie ma co rozmawiac.
Moje zapasy dekstrometorfanu wciąż czekają na swój czas. Darzę sentymentem ów środek, ale codziennie gdy się rozbudzam i zadaję sobie pytanie czy to dziś, odpowiedź jest negatywna.
Póki co nie mam ochoty. Grejpfrut czy czosnek, to mi różnicy nie robią. Jestem bliżej 40 niż 20.
09 września 2022Uszkodzonabania pisze: Czy ktoś może mi odpowiedzieć na szybko jakie dawki DXM na zaburzenia depresyjne ?.
Dodam że ćwicze ostatnio więcej sportu i w sumie to też dopamine może podkręcać
@DexPL i inni hyperrealowicze mędrcy ze starej gwardii wywołuje was XD
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA
Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.