Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Masz całkowitą racje, że nie warto się w to bawić. Pierwszy gram zachęcił mnie do kupienia większej ilości, gdy kupiłem 10 to przy 5 może 6 mój organizm zaczął odmawiać lekko posłuszeństwa. I nie mówię tu o robieniu ciągów i od razu powiem, że suplementuje: magnez, potas, witaminy A i E, Kwasy Omega 3 (ale to z innego powodu). Witaminę C biorę na zejście, bo nieźle pomaga jak mam dość. Teraz zastało mi może z 1,5 grama i to męczę i męczę. Nie chce brać, ale przecież nie zmarnuje.
Moja rada jak chcecie to sobie kupcie grama może dwa na spróbowanie (jak już chcecie sobie szkodzić), ale nie więcej, ponieważ po prostu nie warto.
Jak ktoś zna jakieś stymulanty warte spróbowania ( wiem, że żaden nie jest warty zdrowia, no ale cóż jak się bierze to się bierze) to byłbym wdzięczny za informacje na ten też temat.
Czyli polecałbyś mi jednak krystaliczny puder zamiast tych big cristali?
Te wszystkie strony można właściwie streścić do tego powyżej.
Wszystko można przeholować i się zrazić, a skoro jest tak zajebiście to wiadomka że nie może być tak cały czas, szczególnie w dziale ketonów
Mój bilans jest jeszcze dodatni, pomimo tego że na pewnym sklepie mam kilkanaście zamówień a z pentedronem znam się od ponad roku.
I pewnie za jakieś dwa tygodnie wpierdolę sobie grama czy dwa z kolegą, z wielką przyjemnością.
Za rok pewnie już nie, chociaż kto wie
Dersu Uzala pisze:Ja pierdole, co to w ogole ma byc ten big crystal? Gram w dwa dni i nie porobilo prawie w ogole. Prawda, moze i jestem nieco przecpany, wczesniej szlo troche innych stimow ale dobry pentak dziala niezaleznie jak styrany ma sie organizm, od razu czuc temat. Podobnie jak alfa. A ten duzy krysztal - nie wiem co to jest, rekrystalizowany puder? Dla mnie lipa.Przedtem bralem pentedron w drobnym przezroczystym krysztale i taki sort polecam.
[ external image ]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.