Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Masz całkowitą racje, że nie warto się w to bawić. Pierwszy gram zachęcił mnie do kupienia większej ilości, gdy kupiłem 10 to przy 5 może 6 mój organizm zaczął odmawiać lekko posłuszeństwa. I nie mówię tu o robieniu ciągów i od razu powiem, że suplementuje: magnez, potas, witaminy A i E, Kwasy Omega 3 (ale to z innego powodu). Witaminę C biorę na zejście, bo nieźle pomaga jak mam dość. Teraz zastało mi może z 1,5 grama i to męczę i męczę. Nie chce brać, ale przecież nie zmarnuje.
Moja rada jak chcecie to sobie kupcie grama może dwa na spróbowanie (jak już chcecie sobie szkodzić), ale nie więcej, ponieważ po prostu nie warto.
Jak ktoś zna jakieś stymulanty warte spróbowania ( wiem, że żaden nie jest warty zdrowia, no ale cóż jak się bierze to się bierze) to byłbym wdzięczny za informacje na ten też temat.
Czyli polecałbyś mi jednak krystaliczny puder zamiast tych big cristali?
Te wszystkie strony można właściwie streścić do tego powyżej.
Wszystko można przeholować i się zrazić, a skoro jest tak zajebiście to wiadomka że nie może być tak cały czas, szczególnie w dziale ketonów
Mój bilans jest jeszcze dodatni, pomimo tego że na pewnym sklepie mam kilkanaście zamówień a z pentedronem znam się od ponad roku.
I pewnie za jakieś dwa tygodnie wpierdolę sobie grama czy dwa z kolegą, z wielką przyjemnością.
Za rok pewnie już nie, chociaż kto wie
Dersu Uzala pisze:Ja pierdole, co to w ogole ma byc ten big crystal? Gram w dwa dni i nie porobilo prawie w ogole. Prawda, moze i jestem nieco przecpany, wczesniej szlo troche innych stimow ale dobry pentak dziala niezaleznie jak styrany ma sie organizm, od razu czuc temat. Podobnie jak alfa. A ten duzy krysztal - nie wiem co to jest, rekrystalizowany puder? Dla mnie lipa.Przedtem bralem pentedron w drobnym przezroczystym krysztale i taki sort polecam.
[ external image ]
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.