Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 299 / 11 / 0
Ja tak mam często, mimo tego nie przejmuję sie takimi drobnostkami na fazie :D
Lepiej o tym nie myśleć, jest tak dobrze że można sie latwo skupic na czyms innym.
Faktem jest i nie ma co kryć
Chcesz się stąd wyrwać to swoją szansę chwyć dzieciak
Tylko jak jak tu wszystkiego brak
Brak mieszkań brak pracy pieniędzy też brak
Jedynie zarobiona może być firma „krzak”
Faktem jest przed nieznanym strach
  • 1167 / 13 / 0
mialem znajoma ktory by nie jaka pixe zjadla zawsze padala jak by mdlala i zero kontaktu z nia bylo ( taka oto ciekawostka )
  • 1 / / 0
Hej, ostatnio ze znajomymi braliśmy ecstasy, żółte figurki spongeboba. Czy ktoś kiedyś miał okazje je brać? Moj kolega po zjedzeniu ich 3 ( w rożnych odstępach czasowych) nagle przestał ogarniać rzeczywistość, nie reagował na swoje imie, widział swojego psa i go wołał. Gdy poszliśmy coś zjeść nie był w stanie zrozumieć pytania czy chce kanapkę z szynką, bekonem czy pieczarkami. Nic nie rozumiał, mówił totalnie bez sensu, a jeszcze do tego wszystkiego miał straszne zaburzenia wzroku. Nie potrafił sobie odpalić papierosa, gdy podawałam mu coś, on nie potrafił tego złapać. Cały czas miał zeza i jedno oko ciagle mu sie zamykało. Byłam przerażona i bałam sie że tak może zostać juz na zawsze, ale gdy przespał sie, wszystko wróciło do normy, a jak pytałam się go jak sie czule w momencie gdy nic nie ogarniał, mówił ze ledwo cokolwiek pamięta ale czuł się przyjemnie. Z czego wynika tak silne odmóżdżenie i tak mocne zaburzenia wzroku (zez i zamknięte jedno oko) ? Szukałam informacji w internecie ale nic nie mogę znaleźć. Może ktoś przeżył coś takiego albo słyszał i mógłby podzielić się wiedzą?
  • 539 / 35 / 0
Przedawkował. Pewnie zespół serotoninowy. Teraz niech się doprowadzi do porządku i najlepiej niech niczego nie tyka przez najbliższy czas. Uzupełniać minerały i witaminy, jeść porządnie. No i nauczka na przyszłość, że narkotyki to nie zabawki i nie można przeginać bo można sobie zrobić kuku
  • 365 / 2 / 0
czy jak jadłem we wt koło 400mg kryształu dobrego to jak w sobotę zjem srogą dawkę to cokolwiek poczuje. Tak wiem, że marnotrastwo materiału, ale chcę poczuć chociaż połowę efektu, bo mi się zajebisty melanż szykuje.
  • 1121 / 157 / 0
Może i poczujesz ale po co tyle wpieprzać i przy okazji psuć sobie receptory? Trochę więcej przerwy by się przydało.
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 1167 / 13 / 0
bamboa pisze:
czy jak jadłem we wt koło 400mg kryształu dobrego to jak w sobotę zjem srogą dawkę to cokolwiek poczuje. Tak wiem, że marnotrastwo materiału, ale chcę poczuć chociaż połowę efektu, bo mi się zajebisty melanż szykuje.
na moje zniszczysz sobie tylko receptory. Mam ziomka ktory kiedys polecial za mocno na jednej z imprez to teraz bardzo slabo na niego dziala mdma. Popalil styki :D
  • 581 / 91 / 6
Jadłeś 400mg kryształu dobrego??? Po 160 DOBREGO kryształu (200 brąowego, brudniejszego) osoby ze średnią tolerką mają białka wyjebane na wierzch i nie ogarniają :v Po chuj tyle? To nie mefedron...
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 365 / 2 / 0
Panowie, ale nie pisałem, że naraz. Poszło jednej nocy łącznie 0,4g i póżniej następnego dnia 3 xróżowe .domino. Teraz sobie odpuszczam, bo to głupota, trzeba dać się receptorom zregenerować.
  • 5 / / 0
Ktoś się orientuje ile MDMA i krajówka utrzymują się w krwi? Ziomek ma mieć badania krwi (wyższa szkoła oficerska jeśli to ma znaczenie), i nie chcę żeby miał przejebane. Zjedzone ma być 1 XTC.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.