Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 108 / 0
Limitbreaker pisze:
Kilka razy po tripie siadałem na łóżku, po czym z powrotem się kładłem, znowu siadałem, znowu się kładłem itd. Takie zapętlenie czynności, przy jednoczesnym bajzlu w głowie - niemożność myślenia w normalnym języku, cały świat "szumi" - ciężko to opisać, ale nieogar jest spory.

Trochę się tego stanu boję.
czy to jest to samo co ja niedawno opisywałem w tym wątku - czterooki potwór w lustrze, wszystko puste, lampy, przedmioty które są w pustej przestrzeni i są puste?
właśnie jak nie zasnę po mocnym tripie...

a generalnie ze spaniem - uważam, że trzeba iść w kimę zaraz po zejściu fazy, nie powiem dokładnie kiedy, ale dobry moment zawsze się pojawi. jak nie pójdziemy to już lipa ze spaniem, a tylko krzywe akcje można sobie powkręcać.
surveilled pisze:
Ja kompletnie nie sypiam po MXE, ale może to wina wyrobionego systemu katecholaminergicznego. Oczywiście, da się to załatwić benzodiazepinami. :)
przy wyrobionym powinno być prościej ;) ja mam wyrobiony od EPH i teraz mogę iść spać po EPH w każdej chwili.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6168 / 434 / 12
Ja mam wyrobiony po środkach typu NDRA, a to nieco inny typ wyrobienia.

Mi po mocnych tripach żadne takie psychozy nie pozostawały. Ot, powrót do normalności.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 13 / / 0
ostatnio próbowałem MXE i powiem, że chyba żadna substancja mną tak nie pozamiatała jak ta. Coś innego, ciekawego, to po prostu trzeba przeżyć, tylko po peaku robi się dziwnie... Mnie o dziwo uratował 3,4 Dmmc zapodany sniffem - powrót na orbitę był już przyjemniejszy i bardziej do ogarnięcia.
  • 16 / / 0
Czy można zjeść estazolam po tripie ?
  • 6168 / 434 / 12
@DarkSkill: Nie widzę przeciwwskazań.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 63 / / 0
Ja to mam zawsze troszkę tego odłożonego , bo benzo nie mam .I jak trzeba iść spać po jakimś stymulancie to 70 mg i w ciągu pół godziny znikam ;)
Uwaga! Użytkownik Explorationn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
Kontrowersyjne pytanie - jak ma się droga podania per rectum ? %-D
Pewnie efektywniejsza od podjęzykowej ale o ile mocniej robi ?
Wyprałem w pralce własny mózg. Mój mózg jest ultra-czysty.
  • 23 / 1 / 0
Co do waporyzacji, to ja próbowałem również. Właściwie nie nazwałbym tego waporyzacją, tylko paleniem ;] Zrobiłem tak, że wbiłem dość mocno małego bobla mj w lufę (żeby proch się nie wysypywał) i dobiłem proch drugim, większym boblem, a potem normalnie paliłem. wsypałem tam na oko gdzieś 50-70mg i paliło się to bez końca. Paliłem w chodzie i zdążyłem przejść jakieś 1,5km, a szedłem baardzo powoli. Nie polecam wsypywania do szlug, bo uważam to za stratę materiału. Przy paleniu takiego papierosa pewnie zauważyłeś taki brązowy nalot z lekkimi refleksami. Ogółem ten trip uważam za bardzo udany. Pokopało mnie dość mocno, nawet wystąpiła lekka dysocjacja, a od dłuższego czasu MXE mnie nie dysocjowało (duża tolerancja, trochę ponad 1g poszedł się yebać w ciągu 3 dni).

A mam takie pytanie na szybko: co sądzicie o mixowaniu MXE i DXM? odpowiedź na to pytanie jest już w dziale Miksy - surv
  • 1987 / 108 / 0
z ciekawostek...
http://www.bluelight.ru/vb/threads/5652 ... armacology

wychodzi na to, że farmakologia nie jest w ogóle zbadana, a informacje z wiki o farmakologii oraz o specjalnym zaprojektowaniu tej molekuły tak, żeby nie psuła pęcherza to niepodparta badaniami bujda... ogólnie - uważajcie na pęcherz...

swoją drogą ciekawy jest jeszcze wpis w tym wątku na BL o wykrytym zanieczyszczeniu. czyżby wyjaśniało to drastyczne różnice w działaniu różnych sortów?
[ external image ]
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3362 / 350 / 0
Co pisza o tym zanieczyszczeniu? Ja ostatnio mialem ostatnio taki sort, ze wzialem 70mg podjezykowo, wystrzelilo mnie na jakies 2 godzinki, we lbie mi sie lekko zakrecilo, i tyle bylo fazy. Strasznie piecze w jezyk i pozostawia jakies blizny - ktos juz tu o tym wspominal.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.