Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Poza tym to oczywiscie do.... seksu. Dobrze jest zjesc we dwojke.
A jesli nie ma kobiety, to wiadomo- na recznym.
Trzeba sie naprawde napocic, zeby dojsc po emce.
Za to orgazm jest taki, ze az wygina czlowieka we wszystkie strony
16 lutego 2020serotoninowy pisze: Ja uwielbiałam czasem bardziej leżenie i zatapianie sie w euforii ze słuchawkami niz imprezy , chyba mało kto tak ma ale nie brakuje tez na pewno takich osób.
co dwa tygodnie rytuał, dwa dropsy naraz, każdy na łóżko pod kołdrę zamkniętę oczy, skupienie na głębokim wdechu i oddechu i niesamowity lot nie z tej ziemi !
polecam każdemu
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
21 kwietnia 2020mrfuter pisze: @Zdzih Dlaczego? Wrzucić słabego dropsa słuchawki na uszy i jest co robić
Podziel się posiłkiem, chamie
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.