Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 645 / 69 / 0
Czy sandra nie miała czasem kanału na youtube NARCOTICA ESTHETICA? Bo wiem ze jedna z uzytkowniczek tego forum tam wlasnie wrzucala filmiki o swoich przygodach z drugami i potrafila doradzic. Jesli ktos wie kto z tego forum prowadził ten kanał to będe wdzieczny.

Kanał jej usunął youtube albo sama usuneła juz nie wiem, poprostu znikł
gdy urodzi mi się syn, nazwę go antek,
gdy urodzi mi się córeczka, nazwę ją majeczka

Marzenia to metylofenidat ✓, morfina ✓ ,  MXE X
  • 2897 / 617 / 10
[mention]GG Allin[/mention]
PorucznikTucznik - styczeń, MAF
Z., nie pamiętam nicku, Jamedris podała w głównym wątku, bodajże tętniak
Denis K. i jego kumpel, nie wiem czy mieli tu konta, siostra Denisa napisała w wątku ogólnym - fentanyl
Dziewczyna o imieniu na S. - BUC-8, nicku nie poznałem
Inny gość, którego znałem z fejsa, też BUC-8, bodajże samobójstwo

Reszty nie pamiętam
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 4603 / 2208 / 1
Była pogłoska, ze w kwietniu missiv tez zmarła. Potwierdziło się? Wykluczyło?
  • 1931 / 317 / 0
@STR88 dodałem @PorucznikTucznik - a resztę dodam jak będą nicki
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
07 czerwca 2018GG Allin pisze:
27 maja 2018CristianoTramaldo pisze:
Mógłbym napisać trochę złego na jej temat , ale nie można jej zarzucić, że była tępą pizdą.
Chyba kpisz, to typiara która usilnie wkręcała jakoby miała pełną kontrolę nad swoim nałogiem. Widać tego skutki.
Może kiedyś tak pisała na forum i tego nie widziałem - ale ostatnie miesiące miała pełną świadomośc tego, że jest wjebana po uszy i chyba nic jej nie uratuje. Prócz tego, że tak pisała na privie, chyba mignęło mi że na forum też o tym wspominała. Ja już pisałem, to była inna osoba na priv a inna na forum. Jak poczuła, że ktoś pisze coś więcej niż "pokaż dupe", to wtedy często i gęsto pokorniała. I jak Cristiano, wiele wad można jej było przypisać, oj wiele, niektóre naprawdę były złe - niektóre znają Ci, co ją bliżej poznali, inne wyszły w trakcie, jestem zdziwiony że tak postąpiła z tracerkiem. To było mega niesmaczne co odwaliła, z tymi tabletkami na serce i uciekając tekst "i tak zdechnie" o ile to prawda. Albo ostatnie stadium ćpania już tak mocno ją poryło, też możliwe. Do tego motyw zazdrości, skoro nie chcieliście jej do 3kąta, a ona była zazdrosna, i to potwierdzi każdy kto z nią rozmawiał na priv.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 564 / 52 / 0
Książkę o niej napiszcie...
Predzej martwy niz slaby
  • 293 / 41 / 0
07 czerwca 2018GG Allin pisze:
27 maja 2018CristianoTramaldo pisze:
Mógłbym napisać trochę złego na jej temat , ale nie można jej zarzucić, że była tępą pizdą.
Chyba kpisz, to typiara która usilnie wkręcała jakoby miała pełną kontrolę nad swoim nałogiem. Widać tego skutki.
no tak bo w na przestrzni dziejów narkomańskich wpierdalały się tylko osobniki o mentalności pato dresa...
Uwaga! Użytkownik CristianoTramaldo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 904 / 175 / 0
08 czerwca 2018trotyl20 pisze:
Książkę o niej napiszcie...
Koniecznie z ilustracjami %-D

Sandra była fajną osóbką z niefajnymi skłonnościami.
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1893 / 181 / 0
Ja pierdolę, a nie tak dawno pisała że chce jechać na odwyk do Różewca...
Ćpuńska natura wzięła górę :-(
Szkoda jej. Przestroga dla wszystkich.
  • 2874 / 299 / 0
08 czerwca 2018DexPL pisze:
Była pogłoska, ze w kwietniu missiv tez zmarła. Potwierdziło się? Wykluczyło?
co z miss? mój rocznik...
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.