Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1889 / 72 / 3
Rozumiem, że według ciebie alkohol i nikotyna to nie chemia? :)
Jeśli możesz przekazać jedną wiadomość ludziom zażywającym narkotyki, powiedz im żeby brali mniejsze dawki.
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.

~Michael Linnel
Odpisuję tylko na GG i e-mail.
  • 559 / 40 / 0
Jak na mnie na zejściu po stimach działa picie orsalitu, wyspanie się (nawet drzemka). Ważne jest uzupełnianie elektrolitów po fazie. Jak tak robiłam, to o niebo lepiej się czułam.
Uwaga! Użytkownik meme nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 495 / 22 / 0
Nie próbowałem nigdy lrafenu, ale xanax na mnie w nasennie nie działa. Zbić zwale zbije i tya
  • 29 / / 0
Moje kilkuletnie doswiadczenie w chemii nauczylo mnie:
Po jedzeniu jak zchodzi faza zawsze pije 3 piwka i jem do 5 klonow. ide spac w pol godziny, na drugi dzien jestem wyspany, spokojny z racji klonów, i czeto nawet na drugi dzien ide na silownie i robie bardzo dobry trening bez zadnych zwał. Trzeba jesc z glową :) pozdro!
  • 31 / 1 / 0
Imo, nastepnego dnia po badanich, duzo wody, odstawic papierosy, zjesc dobry pełnowartościowy posiłek a nie maca czy inne dziadostwo no i ciepła kąpiel, prysznic zawsze na plus a no i odespać jak tylko czujecie ze zmaga z nog sie nie bronic tylko kimać
  • 35 / / 0
Ja po grubszej nieprzespanej nocce zawsze się wysypiam porządnie , jak wstaję to pomimo , że nie moge patrzec na jedzenie to się zmuszam , najlepiej coś domowego , ciepłego. Po jedzonku czasem jakies witaminy i kąpiel. Najważniejsze jest żeby się zmusić coś robić następnego dnia , a nie zamulać w łóżku i cierpieć niepotrzebnie.
  • 7 / 1 / 0
Jak przeczytałam wprowadzenie do wątku to sobie pomyślałam: "Chyba muszę sobie jakieś laboratorium wynająć". Na trzeźwo też nie ogarniam tej recepty na zejście xD
  • 65 / 6 / 0
Dobrze czy nie, ja już podczas śniegowania wpierdzielam potrójną zalecaną dawkę witaminy C, podwójną magnezu, zapijam wszystko jogurtem pitnym. Na zejściu ze 2 browarki i sen, pobudka, odżywcze śniadanie (np. jakieś filety rybne) + do tego standardowa dawka wit. C + magnez. Oczywiście w międzyczasie wypijam ze 2 izotoniki, do tego dorzucam jednego czy dwa rano i wtedy idzie jakoś przeżyć.
Moralniaki, zjazdy, demony, deprecha,
Blizny na psychice, nie obeszło się bez echa.
Posypana krecha towarzyszy zjazdom,
Wciąż to samo gówno, tylko pod inną nazwą.
To zaburzeń pasmo, efekty spożycia,
Ocknij się nim zwichnie cię do końca życia.
  • 1674 / 107 / 0
GSE z tej zalecanej dawki przyswaja sie niewielki procent
Reszta obciaza i tak juz obciazone nerki. Izotoniki to samo.
Zycie nauczylo, ze najlepiej machnac wode na iltracje nerek. Reszte najlepiej uzupelnic rosolem i owocami.

W temacie o mefie ktos kiedys wrzucal przepis na rosolek.
Polecam.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 403 / 79 / 0
po krótkim posiedzeniu - BDZ + 2 piwa, długie posiedzenie - roztwór soli z cukrem/ soki z solą, na ciśnienie i silnie bijące serce 12,5 kaptoprylu, BDZ + 1 piwo
Zablokowany
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.