Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
PS. Tolerka na 2-FDCK raczej szybko rośnie, radzę nie rozdziewiczać się dzień przed przed planowanym miksem. Daj sobie przynajmniej 3-4 dni przerwy, jeśli nie więcej. I nie radzę zaczynać od IM/IV, bo w tej opcji 100 mg od razu może Cię wysłać w dziurę. A to może zupełnego dysonooba przerosnąć. Lepszy sniff na start, ewentualnie potem możesz spróbować (jeśli nie odrzuca Cię od tej ROA) PR: prawilne 2-FDCK elegancko rozpuszcza się w wodzie, nie trzeba podgrzewać tylko chwilę pomieszać. Nic też nie powinno zapiec w dupalu. Moc większa niż przy sniffie, ale wjazd wolniejszy niż przy IM/IV, co na początku IMO jest bardziej wskazane - zdążysz przyjąć komfortową pozycję (najlepiej w poziomie), odpalić jakąś muzę. Powodzenia!
Jak coś piszę w odniesieniu do sortów 2-FDCK które badałem ponad rok temu. Jak z jakością obecnych to nie wiem, ale już zamówiłem i liczę że przekonam się niedługo na własnej skórze.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
12 kwietnia 20193eyewideopened pisze:
Kolego próbowałeś nowość? Jest różnica?
Pozdrawiam serdecznie
Bez zbędnego pitu pitu, bo w kurwę porobiony jestem 3-MeO-PCP: galaktyczny sort trzyma poziom. A raczej trzymał, niestety kurwa jego blada mać, bo 2g przerobiłem w cugu jakiś (jaki?) czas temu, wylizawszy worek do czysta.
Dawki w przedziale 100 - 300 mg dzień w dzień wieczorami, podbijane marihuanen. Na podkładzie z 3-MeO-PCP. Bajecznie, bez dwóch zdań.
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
---------------
Oczywiście chodzi mi o hole, scal pls
Scalono. taurinnn
Zamówiłem, bo strasznie tanio było no i nie kopało jakoś wybitnie i ten zapaszek.
Podziel się posiłkiem, chamie
juzjestemgrzeczny pisze:Pytanie - czy też mieliście (tak mi się wydaje) mieszane 2-FDCK o lekkim zapachu mięty? xD
Zamówiłem, bo strasznie tanio było no i nie kopało jakoś wybitnie i ten zapaszek.
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Marihuana w Szwecji — jedno z najostrzejszych praw w Europie
Szwecja karze nie tylko posiadanie marihuany, ale samo bycie pod jej wpływem — to rzadkość na tle reszty Europy. Od ponad trzydziestu lat policja może zlecić test na miejscu przy samym podejrzeniu, a dostęp do konopi medycznych pozostaje w praktyce symboliczny.