Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 646 / 105 / 0
Zadaję sobie czasem to pytanie, ale tu wystąpiło tyle zmiennych po drodze. Ale jakbym miała odpowiedzieć pierwszy strzał - pielęgniarką. covid był, odwołali nam wszystko, uczelnia nie wiedziała co robić. Wjechałam z miasta do ogromnego miasta, zdecydowałam, że zaczynam nowe studia. A. kiedy był czas na podjęcie decyzji byłam wiecznie porobiona
  • 5839 / 1209 / 43
Ja najprawdopodobniej byłbym już od dawna martwy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 406 / 106 / 0
U mnie podobnie, odjebalbym sie z nudow i wkurwienia pewnie.
  • 6 / / 0
Pewnie byłabym na studiach.
  • 1400 / 360 / 13
Cieślą, kucharzem, czy nie niebieskim ptakiem? No nwm naprawdę nwm…

Muszę to przemyśleć jak wytrzeźwieje %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?