Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 955 / 168 / 0
Zadaję sobie czasem to pytanie, ale tu wystąpiło tyle zmiennych po drodze. Ale jakbym miała odpowiedzieć pierwszy strzał - pielęgniarką. covid był, odwołali nam wszystko, uczelnia nie wiedziała co robić. Wjechałam z miasta do ogromnego miasta, zdecydowałam, że zaczynam nowe studia. A. kiedy był czas na podjęcie decyzji byłam wiecznie porobiona
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 5985 / 1237 / 43
Ja najprawdopodobniej byłbym już od dawna martwy.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 628 / 152 / 0
U mnie podobnie, odjebalbym sie z nudow i wkurwienia pewnie.
  • 9 / 1 / 0
Pewnie byłabym na studiach.
  • 1532 / 395 / 13
Cieślą, kucharzem, czy nie niebieskim ptakiem? No nwm naprawdę nwm…

Muszę to przemyśleć jak wytrzeźwieje %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 93 / 14 / 3
12 kwietnia 2025oooizneb pisze:
To bym była dalej aspołeczną pizdą która nic nie osiągnęła i nie ma nikogo. Dalej chuj osiągnęłam ale za to mam ludzi i więcej odwagi.
Po tych miesiącach stwierdzam że byłabym trupem. A na dragach jestem żywym trupem. XD

Ludzi też już nie mam i odwagi też nie jednak, zostały dragi.
kontakt i reszta: guns.lol/oooizneb

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.