Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 960 / 170 / 0
Zadaję sobie czasem to pytanie, ale tu wystąpiło tyle zmiennych po drodze. Ale jakbym miała odpowiedzieć pierwszy strzał - pielęgniarką. covid był, odwołali nam wszystko, uczelnia nie wiedziała co robić. Wjechałam z miasta do ogromnego miasta, zdecydowałam, że zaczynam nowe studia. A. kiedy był czas na podjęcie decyzji byłam wiecznie porobiona
hipnotyzuję ludzi jak Kaszpirowski
  • 5985 / 1237 / 43
Ja najprawdopodobniej byłbym już od dawna martwy.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 632 / 155 / 0
U mnie podobnie, odjebalbym sie z nudow i wkurwienia pewnie.
  • 9 / 1 / 0
Pewnie byłabym na studiach.
  • 1535 / 395 / 13
Cieślą, kucharzem, czy nie niebieskim ptakiem? No nwm naprawdę nwm…

Muszę to przemyśleć jak wytrzeźwieje %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 93 / 14 / 3
12 kwietnia 2025oooizneb pisze:
To bym była dalej aspołeczną pizdą która nic nie osiągnęła i nie ma nikogo. Dalej chuj osiągnęłam ale za to mam ludzi i więcej odwagi.
Po tych miesiącach stwierdzam że byłabym trupem. A na dragach jestem żywym trupem. XD

Ludzi też już nie mam i odwagi też nie jednak, zostały dragi.
kontakt i reszta: guns.lol/oooizneb

:liść: :wino: :papieros: :kreska: :strzykawka:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.