Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 25 / / 0
Okolice Piły 26-29 wrzesień, jeśli ktoś - piszcie na priv.
Uwaga! Użytkownik Arigres nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Jestem tu świeży ale od nie dawna przyciągnęły mnie do siebie psychodeliki. Pisałem już w innym temacie ale widzę że tu jest trafniej. Jak ktoś z CG to pisać na gg. Ja czekam na deszczy i sam na pewno też się wybiorę.
Pozdro all
  • 1824 / 104 / 20
WonderfulPsychotic pisze:
Kraków i okolice
Kto chętny na łysice?
Można byłoby pomyśleć i się wybrać, ja nie jestem stąd i nie znam miejscówek, ale w swoich stronach zbierałem dość intensywnie, jednak teraz nie mam za bardzo czasu ani chęci tam jechać. Jeżeli dalej poszukujesz towarzysza to napisz na GG może się dogadamy.
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 1882 / 203 / 0
Okolice Trójmiasta ktoś coś?
Zakonnik Wielu Zakonów
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
  • 4 / / 0
ktos pisze sie na wycieczke w okolicach gorzowa? jak co pw
Uwaga! Użytkownik kjo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Okolice Krakowa, ktoś, coś?
  • 16 / / 1
polymerases pisze:
Ja dziś szukałem, straszna susza(bynajmniej w mojej okolicy), zero grzybów - jadalnych i tych niejadalnych :D.

Również zerowe doświadczenie z amanitą, ale mnie bardziej interesują surowe, chociaż zobaczymy jak podziałają na mnie technicznie małe dawki, jeśli będzie coś szwankowało będę suszył/smażył.

@edit

Rozpadało się :gun:
Z jakiej okolicy jesteś kolego?

Przeniosłem do bardziej odpowiedniego tematu~Duce
  • 16 / / 1
Witajcie :) Jestem tu nowy :blush: Szukam ludzi z Kędzierzyna-Koźla i okolic :-D Chętnie wybrałbym się z kimś w teren na łowy grzybków. Zapraszam do kontaktu ^^
  • 25 / / 0
@Wrocław, padało wczoraj, pada dzisiaj, padać ma też jutro :diabolic: . Ktoś chciałby się wybrać w ten weekend na łowy? Dajcie znać tu/priv. Nie znam miejscówek tutaj niestety.
Uwaga! Użytkownik Arigres nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Bdg i okolice. Ktoś chętny? Jesteśmy zmotoryzowani więc można ruszać na łowy :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.