Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 44 / 3 / 0
Ja mam znajomych to wszyscy mają ponad 2 tysiaki na minusie.
  • 93 / / 0
Najwięcej to u jednej osoby 3 kloce :D
A tak u innych nie licze :D. Oczywiscie wszystko splacone :] No jeszcze nie wszystko ale będzie napewno :D
Na jednej z planet układu słonecznego
Siedzę z koleżką, kopcę blunta grubego
Co z tego, że niejeden widzi w tym coś złego
Rada - masz swoje życie, odpierdol się od naszego
  • 23 / / 0
Zaciąganie kasy na dragi to gorzej niż kredyt we frankach %-D
  • 581 / 91 / 6
Mnie bardziej dziwi kto daje ćpunowi 3 klocki towaru w kredo :scared: Ale ludzie różni, sytuacje różne, nie oceniam jak chuja wiem.
U mnie na szczęście najwyżej jak nie miałem hajsu na sobie to oddawałem na następny dzień jakieś grosze.
"moja jaźń w wyniku zawirowań stereofonicznych rozbiła się na 2 różne osoby,
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."

Najpierw masa, potem kwasa
  • 3964 / 150 / 0
Ten kto wie, ze jak bedzie trzeba to wyciagnie mu to z gardla, ewentualnie naiwniak.
niedojebanie genetyczne
  • 55 / / 0
4tysie jak odkrylem wspaniale dzialanie koko zakonczone 3 dniowym ciagiem..
:nuts: Ekstaz nawpierdalal sie..a mowilem im, ze sa bardzo mocne ! :nuts:
  • 186 / 7 / 0
Groszowe sprawy >50zl, ale niestety regularnie.
Obróć życie w żart
  • 45 / / 0
Generalnie kieruje się zasadą nie masz floty=nie bawisz się
najwięcej to chyba 60 zl na mj
  • 113 / 16 / 0
Z czasów kiedy jeszcze byłem dosyć biedujący to było ok. 5000zł na wódkę i 2000zł na mefedron. Oddałem wszystko, nawet z procentami, wyszedłem z ciągu, podskoczyłem finansowo i potem się pożyczkowa sytuacja nie zdarzyła. Oczywiście, jeżeli chodzi o dragi i wódkę.
  • 98 / 8 / 0
Czasem lekko na wódkę. Na dragi nigdy, bo później ciężko u mnie z oddaniem.
ale jak człowiek zacznie już zbierać dragi nie może się opamiętać
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.