Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ohYeah pisze:Sama od kilku miesięcy biorę właśnie wenlę, za parę dni schodzę ze 112,5 do 75mg. Czy gdybym pierwszy raz od prawie roku 8-( skusiła się na 5-api lub np. 6-apb, to mogłabym spodziewać się że zadziałają prawie normalnie, ale też mieć na uwadze ryzyko ZS?
Generalnie trudno jest powiedzieć, dlaczego raz jest ok, a drugi raz można się dorobić ZS, dlatego, że mechanizm działania leków przeciwdepresyjnych "nie został do końca poznany".
Passenger pisze:Można po tym kolejnego dnia pracować/uczyć się, mając cały dzień wolny? Czy lepiej założyć, że nawet zaczynając rano, nocka będzie zarwana i do jakiegokolwiek konstruktywnej aktywności trzeba będzie się wspomagać stymulantami albo spisać na straty jeden dzień na regenerację?
uwaga - dość szybko uzależnia fizycznie, w sensie bez zapodania dawki pojawia się SSRI withdrawal, który z powodzeniem jest niwelowany przez zażycie jakiegoś SSRI. sprawdzałem escitalopram, ale potrzebowałem aż 10mg by efekty totalnie odpuściły, po 5mg nadal je odczuwałem.
tak offtopicznie - swoją drogą zastanawiam się czy można osiągnąć podobny do 5-API efekt w miksie jakiegoś SSRI i dopaminergika. samo SSRI zbyt zamula i wypruwa z życia, dopaminy brakuje wtedy zdecydowanie.
EDIT - jakby ktoś do pracy to chciał zapodać to nie sugerujcie się moimi dawkami. spróbujcie 10-15mg max, bez tolerki nie ma co szaleć, a też i na zewnątrz może być widać conieco.
A o co chodzi z tym, że małe fundusze ciebie zmusiły do kupna tego? Dorwałeś gdzieś to taniej niż APB? Jeśli tak, to napisz proszę w dziale sprzedawcy, gdzie :)
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
Ja próbowałem kiedyś ale z 2C-D i LSD i było bardzo dobrze choć w tym przypadku 2C-D miało trochę wiekszy load niz osobno , np po dorzutce 2C-B do 5-API nigdy nie uświadczyłem takowego , ano i w miksie z psychodelikami dawka 70-80 mg jest wystarczająca nigdy nie brałem więcej bo nie było potrzeby.
Ogólnie: czy opio osłabiają działanie 5-API? Czy powinienem zwiększyć dawkę?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.