Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 377 / 3 / 0
ohYeah pisze:
Sama od kilku miesięcy biorę właśnie wenlę, za parę dni schodzę ze 112,5 do 75mg. Czy gdybym pierwszy raz od prawie roku 8-( skusiła się na 5-api lub np. 6-apb, to mogłabym spodziewać się że zadziałają prawie normalnie, ale też mieć na uwadze ryzyko ZS?
Ty bierzesz lek terapeutycznie, długi czas, więc jak na wszystko zażywane przez długi okres czasu rośnie tolerancja. Ja tolerancji na lek nie mam, więc jeśli jednorazowo przyjmę nawet 37,5mg, tak jak to było za pierwszym razem, lek niewątpliwie będzie miał wpływ na zażyte zaraz po substancje.
Generalnie trudno jest powiedzieć, dlaczego raz jest ok, a drugi raz można się dorobić ZS, dlatego, że mechanizm działania leków przeciwdepresyjnych "nie został do końca poznany".
Whole life is about "up" and "down".
  • 1987 / 111 / 0
Passenger pisze:
Można po tym kolejnego dnia pracować/uczyć się, mając cały dzień wolny? Czy lepiej założyć, że nawet zaczynając rano, nocka będzie zarwana i do jakiegokolwiek konstruktywnej aktywności trzeba będzie się wspomagać stymulantami albo spisać na straty jeden dzień na regenerację?
ja jestem trochę nieobiektywny, ale po tym można bez problemu pracować umysłowo. stosowałem 5-API w dawkach do 40mg bez miksów z czymkolwiek, ale też z lekką tolerką, jako stymulant do pracy umysłowej, jednocześnie wzmacniający kreatywność i będący dobrym "socializerem". efekty super, zwłaszcza po paru dniach - podejrzewam, że na 5HT trochę tolerka się wyrobiła, z kolei na dopaminę działał lepiej, bo zacząłem to brać świeżo po odstawieniu EPH na który tolerkę miałem niezłą.
uwaga - dość szybko uzależnia fizycznie, w sensie bez zapodania dawki pojawia się SSRI withdrawal, który z powodzeniem jest niwelowany przez zażycie jakiegoś SSRI. sprawdzałem escitalopram, ale potrzebowałem aż 10mg by efekty totalnie odpuściły, po 5mg nadal je odczuwałem.

tak offtopicznie - swoją drogą zastanawiam się czy można osiągnąć podobny do 5-API efekt w miksie jakiegoś SSRI i dopaminergika. samo SSRI zbyt zamula i wypruwa z życia, dopaminy brakuje wtedy zdecydowanie.

EDIT - jakby ktoś do pracy to chciał zapodać to nie sugerujcie się moimi dawkami. spróbujcie 10-15mg max, bez tolerki nie ma co szaleć, a też i na zewnątrz może być widać conieco.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 290 / / 0
Z racji moich małych funduszy zostałem zmuszony to zakupić.
Otóż moje pytanie brzmi:
Ile tego zjeść żeby poczuć się w okolicach 125-150mg 6-APB dobrego sortu ?
I czy ewentualne doprawianie 2c-dkiem nie będzie złe ?
  • 614 / 21 / 0
@up. 100mg. A co do drugiego pytania - sam nigdy tak nie miksowałem, ale czuję w kościach, że może to być miks wręcz wyborny :-D

A o co chodzi z tym, że małe fundusze ciebie zmusiły do kupna tego? Dorwałeś gdzieś to taniej niż APB? Jeśli tak, to napisz proszę w dziale sprzedawcy, gdzie :)
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 1876 / 23 / 0
Miks z 2C-B jest idealny więc i z 2C-D bedzie git, 2C-D ładuj jak już wejdzie 5-API , powinno wejść bez bodyloadu i w ciągu 10 minut ale czasami trochę dłuzej.
Ja próbowałem kiedyś ale z 2C-D i LSD i było bardzo dobrze choć w tym przypadku 2C-D miało trochę wiekszy load niz osobno , np po dorzutce 2C-B do 5-API nigdy nie uświadczyłem takowego , ano i w miksie z psychodelikami dawka 70-80 mg jest wystarczająca nigdy nie brałem więcej bo nie było potrzeby.
  • 1037 / 10 / 0
Od paru dni pukam buprę przeciwskrętowo - i jutro zamierzam zjeść 80mg 5-API + 1 karton LSZ (czyli, jak wiadomo, 25C-NBOMe). Pytanie brzmi, czy ta bupra może w czymś przeszkodzić i/lub zmienić jakoś działanie tego miksu? Dodam, że mam zamiar się zbuprować tak raczej mocno, żeby wytrzymać cały dzień bez skręta.
Ogólnie: czy opio osłabiają działanie 5-API? Czy powinienem zwiększyć dawkę?
  • 2334 / 9 / 0
Daj ze 130mg tego 5-API. Opio może nie tyle osłabiają działanie empatogenów, co je zmieniają (euforia może nie leci w dół, ale zamulenia tak). Ja z resztą poniżej 130 bym nie schodził.
  • 377 / 3 / 0
Powiedziałbym osobiście, że jak chcesz miksować to zmniejsz dawkę sajko, 5-API zostaw w 100-130.
Whole life is about "up" and "down".
  • 2310 / 15 / 0
Podawal ktos to domiesniowo ? Mam zamiar zmiksowac z jakims NBOMem i dysocjantem ( 3meo-PCP lub MXE ). Bedzie dobrze, czy to raczej niebezpieczny miks ?
  • 2334 / 9 / 0
Serce, serce ,serce.
Poza tym... troche trza by przyjebać pewnie i by mięsień potem bolał.
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.