Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 41 / / 0
Po 20tabsach aco muza brzmiała tylko trochę ostrzej i głębiej ale ogolnie to sie zawiodłem. Po mj chodz muza brzmi mniej dokładnie to ma przekurwisty klimat i głębię - szczegolnie w naprawde sporych dawkach. alko ssie.
Niech ktoś się jeszcze wypowie na temat 25D-NBOMe :D
  • 74 / / 0
Nie do pobicia dla mnie jest marihuana. Jednak bardzo sobie cenię słuchanie muzyki po wszelkich dysocjantach, chociaż po MXE brzmi ona trochę kartonowo. Also na imprezach tylko MDMA, tego nic nie pobije.
  • 801 / 8 / 0
Wiadomo, że fajnie muzyka brzmi na kwasie czy MDMA - ale nic nie przebije słuchania dobrego bitu, dzień w dzień, zbakanym :-)
Nie bierz RC. Spróbuj konopi! Prof. neurofarmakolog Jerzy Vetulani rekomenduje profilaktycznie na osteoporozę.
Lekarze od tysięcy lat propagują cannabis, już 5000 lat temu na Kujawach palono ziele.

Forbes goo.gl/ExUXOT: MACZANY ZABIJAJĄ
  • 92 / / 0
Zależy. Po psychodelikach brzmi ona przestrzennie ("słychać" fraktale), po dysocjantach jest bardziej przejmująca (każdy dźwięk jest znaczący, jakby słuchać czyjejś mowy), po opio jest przyjemnie, ale IMO nie da się zachwycać muzyką, bo noddy nie pozwalają... podobnie u mnie z kana - muzyka staje się tłem dla rozkmin. Po stimsach
brzmi świetnie, aż ciary przechodzą, ale na zjeździe, a czasem nawet podczas prawidłowego działania irytuje np. loopnięty sample.
  • 510 / 6 / 0
Najlepiej mi się słuchało po 25C-NBOMe. Dźwięki były niesamowicie piękne i głębokie.
Uwaga! Użytkownik qarhodron nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Duza przyjemnosc z muzyki czerpalem po 25I-NBOMe, jesli jednak chodzi o jej jak najlepszy odbior, swietnie na wyostrzenie dzwieku dziala MDMA, 4-MMC, bk-MDMA.
Z wszystkiego, co kiedykolwiek napisano, lubię tylko to, co autor napisał własną krwią.
  • 64 / 5 / 0
25I/C/D-Nbome. Zestaw melomana
Muzyka wtedy wywołuje emocje, czujemy ją dosłownie wszystkim.
  • 47 / 3 / 0
Metoksa - dawka ujebująca + 10% więcej ostatniej dawki +/- 150mg.
Koniecznie słuchać płyt pewnych, ale na MXE słuchać ich pierwszy raz.
Do mexy pasują: soudtracki filmowe / z gier / ambient.
Ja po prostu wybieram zycie w nietrzezwosci.
Z prochu powstales, z konta powrocisz...
synth-drugs-branch analizer
  • 1290 / 7 / 0
Mi dobrze muzy słuchało się po ketaminie, MDMA, mefedronie, MXE, DXM, 25D-NBOMe, ale zdecydowanie tą walkę wygrywa zioło. Żadne z ww. nie dorówna u mnie trawce.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2013 przez SzatanskiSkoczek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 76 / / 0
Wszystko co euforyczne, moim faworytem metafedron zmieszany z pentą ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.