Jasna sprawa, ze tabletki trzeba dzielic.
Jak napisalem kombosy z neuroleptykow sa najefektywniejsze.
Samodzielny chlor tez nie jest zly, 15-30mg na dzien powinno zrobic robote.
Na wyciszenie za dnia i dobry sen w nocy z neuro osobiscie najbardziej mi odpowiadala promazyna.
Sniff rozpierdala śluzówke, pod język nawet wejdzie, działanie wchodzi prawie odrazu, wjazd chwilowe oszołomienie, ale główne działanie chyba polega na wyłączeniu nie potrzebnych myśli budujących dyskomfort, czyli nie do końca uspokajając jak benzo.
Jak efekt ma się w większych ilościach, można tym pozbyć się blokad społecznych jak benzo?
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.